Antakaahan kun esittelemme: Ajattoman uudet osaajat!

Ajaton Uutiset   •   Marraskuu 2018

Mainostoimiston tiimi on vahvistunut etsintäkuulutuksen jälkeen kolmella henkilöllä: yhdellä työntekijällä ja kahdella harjoittelijalla. Lokakuussa hommansa aloittivat graafikko Tiina, graafikkoharjoittelija Petra ja jokapaikanhöylänä harjoitteluaan suorittava Oskari. Tiinan ja Petran käsistä syntyy tyylikkäitä visuaalisia kokonaisuuksia esimerkiksi nettisivuille, verkkomainontaan tai jaettaviin flyereihin. Oskari taas pyrkii oppimaan uudesta kokemuksesta mahdollisimman paljon lyhyessä ajassa.

Tiinan kommentit ensimmäisten viikkojen jälkeen:

”Työt on alkanut mukavasti ja olen viihtynyt rennossa ilmapiirissä tosi hyvin. Hommia on ollut kokoajan riittävästi eikä tylsää ole kerinnyt vielä tulemaan. Hieno toimisto, mukavat työkaverit ja inspiroiva työympäristö Pyynikin Trikoon vanhoissa tiloissa ollut mukavaa vaihtelua entisiin tehtäviini.”

Petran mietteitä ensipuraisusta:

”Vaikka olen ollut täällä vasta muutaman päivän, olen päässyt tekemään paljon erilaisia hommia laidasta laitaan. Yritykset joille tuotan sisältöä vaikuttavat kaikki mielenkiintoisilta ja odotan innolla tulevaa. Mukavassa työporukassa viihtyy hyvin ja koulussa tehtäviin projekteihin nähden on mukava päästä tekemään sisältöä oikeille yrityksille.”

Oskarin mietteitä ensimmäisestä viikosta:

”Ala on tavallaan tuttu jo entuudestaan, koulussa sitä on nyt kolme vuotta jo opiskeltu. Käytännössä asiat eivät kuitenkaan mene ihan samalla tavalla kuin kirjoissa ja kokoajan oppiikin paljon uutta. Yritän lyhyen harjoitteluni aikana sisäistää mahdollisimman paljon erilaisia asioita ja nauttia uusista projekteista. Hauskassa porukassa asioiden toteuttaminen on mielekästä ja muihin tekemiini töihin nähden tämä on aivan uudenlainen kokemus.”

Ihanaa, että ootte viihtyneet! ♥