VUOROVAIKUTUKSEN EDEN

mainostoimisto tampere

Yritystäsi ei ole olemassa, jos se ei ole somessa. Sosiaaliset mediat tarjoavat vuorovaikutteisen paratiisin, jolla inhimillistät brändiäsi ja madallat asiakkaidesi yhteydenottokynnystä. Mielestämme yrityksen somemarkkinointi ja -viestintä on parhaimmillaan, kun se on viihdyttävää ja kertoo jotain yrityksesi todellisesta persoonasta.

Somemyllyssä on vauhtia ja kokemattomampi somettelija saakin helposti roiskeet silmille. Työskentelemme somen kanssa päivittäin, ja kauhomme siellä luontevasti niin myötä- kuin vastavirtaankin. Meiltä tilattu sosiaalisen median markkinointisuunnitelma määrittää, millaisesta somettamisesta on yrityksellesi oikeasti hyötyä.

Valitsemme sopivat kanavat, teemme suunnitelman julkaistavista määristä ja käytettävästä budjetista. Suunnittelemme julkaisut ja kohdistamme ne oikealle yleisölle, jotta voidaan varmistua siitä, että somekanavista verkkosivuillesi kumpuava liikenne on laadukasta. Sinun tehtäväksesi jää ainoastaan julkaisun peukuttaminen.

HOMMA MENEE NÄIN:

1. SOMEMARKKINOINTI-
SUUNNITELMA

Valitaan viestinnän tavoitteet ja kanavat. Teemme suunnitelman julkaistavista määristä ja käytössä olevasta budjetista.

2. TOTEUTUS (SOMETUS)

Teemme suunnitelman mukaiset julkaisut ja mainokset: kasaamme teksti- ja kuvasisällön, julkaisemme sen oikeaan aikaan oikeassa kanavassa.

3. RAPORTOINTI

Keräämme dataa työstämme. Analysoimme mainonnan lukuja ja opimme yleisöstäsi lisää. Kohdistamme sisältöjä entistä osuvammin ja tehokkaammin.

MILTÄ ME MAHDETAAN SIELLÄ SOMESSA NÄYTTÄÄ..

Somettaminen lähtee sujuvasti käyntiin, kun käytössä on kunnon kuvapankki. Teillähän tapahtuu töissä vaikka ja mitä, ja tuo kaikki voidaan taltioida laadukkaisiin valokuviin! Bookkaa meiltä kuvaaja puoleksi päiväksi, ja saat kopallisen kivoja ja iloisia kuvia!

KUVAGALLERIA: MEILLÄ RÄPSITTYJÄ RUUTUJA

ROISKUUKO SOME YLI?

Tilaa ilmainen someanalyysi!

mainostoimisto tampere

Tukka putkella tuuttaillaan sisältöä someen, mutta kuuleeko kukaan? Toimitamme sinulle ytimekkään raportin niistä asioista, joita me someviestinnässäsi parantaisimme. Parannusehdotukset eivät sido sinua mihinkään.

mainostoimisto referenssit

Lisää kierroksia someen?

PYKÄLÄ TAI KAKS, SÄÄDETÄÄNKÖ VAIKKA HETI!

Ota yhteyttä!