Graafisen alan osaaja, tule töihin meille!

Ajaton Uutiset   •   Syyskuu 2018

Ajaton Idea Oy on vuonna 2013 perustettu mainos- ja markkinointitoimisto, jonka päätuotteita ovat graafinen tuotanto, valo- ja videokuvaus, verkkosivusuunnittelu- ja toteutus sekä markkinointi. Tällä hetkellä yrityksessämme työskentelee 8 henkilöä ja iällisesti henkilöstömme keskiarvo on 30+ vuotta paikkeilla. Voit tutustua tiimiimme tarkemmin tiimiesittelyosiossamme. Toimistollamme suurimmissa rooleissa ovat huumori sekä ahkeruus. Tykkäämme aidosti työstämme ja se näkyy toimistollamme monellakin tapaa! Yrityksemme tavoitteena on tällä hetkellä kasvaa ja näin ollen luoda tulevaisuutta myös työntekijöillemme jatkuvuuden nimissä. Meillä kasvua toteutetaan nimenomaan työntekijöiden kautta, joten panostamme työhyvinvointiin ja pidämme siksi keskustelun toimistollamme hyvin avoimena.

Haemme tällä hetkellä lisävoimaa graafisen tuotannon tiimiimme. Tehtävään valittavan henkilön tulee osata käyttää Adoben ohjelmistoja, kuten PhotoShop, Illustrator ja InDesign. Meillä pääset heti tekemään oikeita asiakastöitä alusta loppuun. Kaikki alalta kertynyt työkokemus luetaan eduksi, mutta ei pakolliseksi. Voit siis olla myös opiskelija tai opintojesi oheen harjoittelupaikkaa etsivä. Olemme valmiit ottamaan työhön myös henkilön, jolla on mahdollisuus saada palkkatukea. Tähtäämme siihen, että pystymme tarjoamaan valitulle henkilölle tarvittaessa myös vakituisen työpaikan yrityksestämme.

Edellytämme hakijalta aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä kykyä työskennellä myös itsenäisesti. Alallamme projektien deadlinet vaihtelevat toisinaan paljonkin, ja sen myötä toivomme hakijalta sopeutumiskykyä erilaisiin aikatauluihin ja työskentelytahtiin. Hakijan eduksi luetaan myös valo- ja videokuvaustaidot sekä kokemus markkinoinnista.

Työpaikkamme sijaitsee Pyynikin Trikoon tehdasalueella osoitteessa Pyynikintie 25.

Lähetä oma hakemuksesi, johon olet sisällyttänyt hakemuskirjeen, CV:n sekä vapaamuotoisen portfolion* omista graafisista töistäsi osoitteeseen sami@ajaton.fi.

*Osoita oma osaamisesi esittelemällä omat graafiset työsi portfoliomuodossa. Portfolio voi olla hyvin vapaamuotoinen, mutta kuitenkin tarpeeksi laaja, jotta pystymme näkemään millainen visuaalinen silmä ja ote graafiseen suunnitteluun sinulta löytyy. Mikäli portfolion työnäytteinä esitetään suurempia graafisia kokonaisuuksia, joiden osa-alueita olet toteuttanut, ilmoitathan selkeästi, mikä osa kokonaisuudesta on sinun käsialaasi.

Hakuaikaa on 28.9.2018 asti. Lähetä hakemuksesi kuitenkin pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

By |2018-09-14T15:38:26+00:00syyskuu 14th, 2018|Yleinen|