Graafisen alan talentti, tule meille harjoitteluun!

Ajaton Uutiset   •   Syyskuu 2019

Ajaton Idea Oy on vuonna 2013 perustettu mainos- ja viestintätoimisto, jonka päätuotteita ovat graafinen tuotanto, valo- ja videokuvaus, verkkosivusuunnittelu- ja toteutus sekä markkinointiviestintä. Tällä hetkellä Ajattomalla työskentelee 8 henkilöä ja iällisesti henkilöstömme keskiarvo on 30+ vuotta paikkeilla. Tutustu tiimiimme tarkemmin.

Ajattoman harkkarina pääset auttamaan asiakkaidemme yritysilmeisiin liittyvissä graafisissa suunnittelutehtävissä. Työpöydältäsi valmistuvat tiedostot voivat olla esimerkiksi yritysilmeiden mukaisia käyntikortteja, asiakirjapohjia tai mainoskuvia erilaisiin kanaviin – pääset osallistumaan omien taitojesi mukaisesti halutessasi laajemminkin asiakasprojekteihimme. Tuotamme asiakkaillemme myös WordPress-verkkosivuja, joten harjoittelusi voi sisältää myös sisällönsyöttöä verkkosivuille – tähän tietysti opastamme, mikäli WordPress on sinulle alustana uusi. Toimit yhteistyössä yritysilmeestä vastaavan graafisen suunnittelijan ja asiakkuutta hoitavan projektipäällikön kanssa.

Voit olla opiskelija tai opintojesi oheen harjoittelupaikkaa etsivä. Emme odota sinulta aiempaa työkokemusta, mutta edellytämme kuitenkin, että osaat jo käyttää jouhevasti Adoben suunnitteluohjelmistoja, kuten PhotoShop, Illustrator ja InDesign.

Jos haaveilet työskentelystä mainostoimistossa, tarjoaa harjoittelupaikka mahtavan mahdollisuuden päästä kurkistamaan mitä kaikkea mainostoimistossta tehdään ja mitä kaikkea asiakasprojektien hallintaan liittyy. Sen lisäksi pääset tietysti osaksi hersyvää porukkaamme ja tuomaan oman lisäsi rentoon työilmapiiriimme. Toimistomme sijaitsee Pyynikin Trikoon tehdasalueella osoitteessa Pyynikintie 25. Paikalle hurautat kätevästi TKL:n linjalla nro 25.

Lähetä oma harjoitteluhakemuksesi 22.9.2019 mennessä osoitteeseen sami@ajaton.fi. Sisällytä hakemukseesi hakemuskirje sekä pieni portfolio* omista graafisista töistäsi. Ilmoitathan hakemuksessasi myös millä aikavälillä voisit meillä harjoittelua suorittaa. Jos paikka tuntui heti omalta, lähetä hakemuksesi pikimmiten – paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

*Toivomme, että esittelet graafisia taitojasi portfoliomuodossa. Portfolio voi olla hyvin vapaamuotoinen, mutta kuitenkin tarpeeksi laaja, jotta pystymme näkemään millainen visuaalinen silmä ja ote graafiseen suunnitteluun sinulta löytyy. Mikäli portfolion työnäytteinä esitetään suurempia graafisia kokonaisuuksia, joiden osa-alueita olet toteuttanut, ilmoitathan selkeästi, mikä osa kokonaisuudesta on sinun käsialaasi.