Harjoittelupaikka graafisen alan osaajalle!

Ajaton Uutiset   •   Helmikuu 2018

Ajaton Idea Oy on vuonna 2013 perustettu mainos- ja markkinointitoimisto, jonka päätuotteita ovat graafinen tuotanto, valo- ja videokuvaus, verkkosivusuunnittelu- ja toteutus sekä markkinointi. Tällä hetkellä yrityksessämme työskentelee 7 henkilöä – tiimiimme voit tutustua tarkemmin esimerkiksi verkkosivujemme tiimiesittelyosiossa.

Etsimme kevään 2019 ajalle harjoittelijaa, joka harjoittelujaksollaan toimii osana graafisen tuotannon tiimiämme.  Tehtävään valittavan henkilön tuleekin hallita Adoben ohjelmistot, kuten PhotoShop, Illustrator ja InDesign. Kaikki alalta jo mahdollisesti kertynyt työkokemus luetaan eduksi, mutta ei pakolliseksi.

Miten meillä Ajattomalla rullaillaan? Toimistollamme suurimmissa rooleissa ovat huumori sekä ahkeruus. Tykkäämme aidosti työstämme ja se näkyy toimistollamme monellakin tapaa! Pienenä mainostoimistona etuihimme kuuluu välittömän yhteisöllinen meininki, avuntarpeessa matala kynnys nykäistä toista hihasta sekä muutenkin mahdollisuus osallistua toimistolla pyöriviin projekteihin aina oman osaamisen mukaan hyvin laaja-alaisestikin. Olemme saaneet positiivista palautetta harjoittelijoiltamme siitä, että meillä harjoittelijatkin pääsevät heti oikeiden asiakastöiden pariin, ja vastuuta annetaan asiakasprojektin eri vaiheissa: pääset osallistumaan niin suunnittelu- kuin toteutusvaiheeseenkin.

Edellytämme hakijalta aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä tarvittaessa kykyä työskennellä myös itsenäisesti. Alallamme projektien deadlinet vaihtelevat toisinaan paljonkin, ja sen myötä toivomme hakijalta sopeutumiskykyä erilaisiin aikatauluihin ja työskentelytahtiin. Hakijan eduksi luetaan myös valo- ja videokuvaustaidot sekä kokemus markkinoinnista.

Työpaikkamme sijaitsee Pyynikin Trikoon kehittyvällä tehdasalueella osoitteessa Pyynikintie 25. Pyynikin jylhien maisemien ympäröimälle, vanhassa tehdaskiinteistössä sijaitsevalle toimistollemmme karautat kätevästi myös julkisin menopelein, esimerkiksi bussilla nro 25.

Lähetä oma hakemuksesi, johon olet sisällyttänyt hakemuskirjeen, CV:n sekä vapaamuotoisen portfolion* omista graafisista töistäsi osoitteeseen sami@ajaton.fi. Ilmoitathan hakemuskirjeessäsi, millä aikavälillä olisit valmis suorittamaan harjoittelun.

*Saadaksemme käsityksen graafisesta osaamisestasi toivomme saavamme portfoliomuotoisen esittelyn toteuttamistasi graafisen alan töistä/harjoituksista. Portfolio voi olla hyvin vapaamuotoinen, kunhan työt ovat kuitenkin helposti silmäiltävissä. Mikäli portfolion työnäytteinä esitetään suurempia graafisia kokonaisuuksia, joiden osa-alueita olet toteuttanut, ilmoitathan selkeästi, mikä osa kokonaisuudesta on sinun käsialaasi.

Haku harjoittelupaikkaan on auki pe 8.3.2019 asti. Lähetäthän hakemuksesi kuitenkin pikaisesti, sillä etenemme hakuprosessissa hyvien harkkarihakijoiden kanssa jo hakuajan aikana.