graafiset palvelut

Graafinen suunnittelu

EDUKSEEN EROTTUVAA GRAAFISTA SUUNNITTELUA

mainostoimisto tampere

Sinulla on visio – meillä työkalut ja osaaminen. Graafinen viestintämme vastaa sekä sinun toiveisiisi että kohderyhmäsi tarpeisiin. Suunnittelemme ja toteutamme viestinnän tarpeisiisi kaikki graafiset elementit aina logoista, käyntikorteista, esitteistä, messumateriaaleista ja teippauksista graafisiin ohjeistoihin ja infografiikohin.

Yritysilme

Yritysilme on kokonaisuus, joka koostuu logosta ja graafisesta ohjeistosta. Ohjeistossa yrityksellenne määritellään värimaailma ja typografia sekä erilaisten viestintävälineiden, kuten käyntikorttien ja PowerPoint-pohjien, ulkonäkö.

Valokuvat osana visuaalista ilmettä

Taittotyöt

VISUAALISEN IDENTITEETTISI POHJALTA TUOTETUT VIESTINTÄVÄLINEET HELPOTTAVAT JA YHDENMUKAISTAVAT VIESTINTÄÄSI.

mainostoimisto tampere

Taitamme painotuotteesi tarpeidesi mukaan, aina pienistä painotuotteista suurempiin tulosteisiin. Oli sinulla tarvetta sitten käyntikorteille, esitteelle, asiakaslehdelle, tuotekatalogille tai mainosbannerille, käänny meidän puoleemme. Esitteiden ja asiakaslehtien tapauksessa olemme apunasi myös kokonaisuuden koostamisessa. Suunnittelemme ja tuotamme tarvittavan sisällön, kuvaamme ja haastattelemme tarvittavat henkilöt sekä taitamme lopuksi materiaalin näyttäväksi kokonaisuudeksi.

graafiset palvelut
mainostoimisto referenssit

Heräsikö kysyttävää?

SOITA MEILLE VAIKKA HETI

Ota yhteyttä