yrityksen markkinointi

Verkkosivut

YRITYKSESI KÄYNTIKORTTI, JONKA TARKOITUS ON VAKUUTTAA.

mainostoimisto tampere

Toteutamme räätälöityjä kotisivuja kustannustehokkaasti aina visuaalisen ilmeen suunnittelusta koodaukseen, sisällöntuottoon sekä -syöttöön. Projekti lähtee liikkeelle käyttökokemuksen ja sivurakenteen suunnittelusta. Tavoitteena on aina käyttäjäystävävällinen ratkaisu, joka miellyttää käytetystä päätelaitteesta riippumatta.

Verkkosivut ovat suuri kokonaisuus, joka voi tuntua hankalalta ottaa haltuun. Sen vuoksi tarjoammekin asiakkaillemme aina ilmaisen verkkosivuanalyysin: tiiviin raportin niistä asioista, joita me sivustolla parantaisimme. Parannusehdotukset eivät sido sinua mihinkään.

Markkinoinnin suunnittelu

Markkinointisuunnitelmassa eli tuttavallisemmin MarSu:ssa on kyse ydinviestisi kirkastamisen eteen tehtävistä asioista. MarSu koostuu seuraavista osa-alueista:
1. Nykytilanteen analysointi: tutustumisleikki
2. Markkinointisuunnitelman laadinta: tavoitteet ja toimenpiteet
3. Toteutus, seuranta ja kehittäminen

Sosiaalinen media

MISSÄ KANAVISSA YRITYKSESI OLISI HYVÄ NÄKYÄ?

mainostoimisto tampere

Sosiaalisen median kanavia ja sen myötä sisällöntuotannon mahdollisuuksia on useita, mutta mitä mihinkin kannattaa päivittää? Valitaan yrityksellesi sopivat kanavat, tehdään suunnitelma julkaistavista määristä ja käytössä olevasta budjetista. Me suunnittelemme sovitun mukaisut julkaisut ja toteutamme ne tarkoituksenmukaisissa kanavissa. Somehuolesi kaikki heitä!

yrityksen markkinointi
mainostoimisto referenssit

Potkua yrityksesi markkinointiin?

SOITA MEILLE VAIKKA HETI

Ota yhteyttä