mainostoimisto valokuvaus

Henkilöstökuvaus

LAADUKKAAT JA YHDENMUKAISET HENKILÖKUVAT VIESTIVÄT SIITÄ, ETTÄ HENKILÖSTÖSTÄNNE VÄLITETÄÄN.

mainostoimisto tampere

Hyviä tyyppejähän teillä on töissä – anna sen näkyä myös asiakkaillesi sekä potentiaalisille työnhakijoille. Ammattitaitoisesti tuotetut henkilökuvat viestivät ammattitaidostanne ja yhteen hiileen puhaltavasta yhteisöstä.

Tapahtumakuvaus

Tapahtumakuvauksen keinoin tuotettua kuva- ja videomateriaalia voidaan hyödyntää esimerkiksi tapahtuman jälkimarkkinoinnissa tai seuraavan vuoden tapahtumaa markkinoitaessa.

Tutustu myös videoinnin mahdollisuuksiin

Tuotekuvaus

ENSILUOKKAISET TUOTEKUVAT VIESTIVÄT ASIAKKAALLESI, ETTÄ SEISOT MYÖS ITSE TUOTTEESI TAKANA.

mainostoimisto tampere

Kuvaamme tuotteesi tai palveluprosessisi eri vaiheineen. Kuvat tunnetusti viestivät enemmän kuin ne kuuluisat tuhat sanaa – ja ovatkin siten suuressa roolissa asiakkaan huomion kiinnittämisessä sekä yrityksestäsi muodostuvan mielikuvan luonnissa. Omalle yritykselle kerrytetty laadukas kuvapankki helpottaa myös merkittävästi viestintääsi: voit jättää hyvästit siirappisille kuvapankkikuville, ja erottua eduksesi omalla kuvamateriaalillasi esimerkiksi some-viestinnässä.

mainostoimisto valokuvaus

Ilmakuvaus

Mitä jos tarkasteltaisiin yritystäsi vähän eri vinkkelistä?

Ilmakuvauksen käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat ja kustannukset verrattaen edulliset. Meidän vinkkimme on, että kopterikuvaa yhdistetään  perinteiseen, maasta käsin tuotettuun videomateriaaliin. Ilmakuvauksen keinoin yrityksestä saadaan erilaista infoa sen sijainnista ja toimitiloista. Tapahtumien järjestäjille ilmakuvaus tarjoaa mahdollisuuden kuvata koko tapahtuma-aluetta, sen tunnelmaa ja ihmismassoja.

Ilmakuvaus videotuotannon apuna
mainostoimisto referenssit

Millainen kuvaus teidän tarpeisiinne sopisi?

SOITA, MIETITÄÄN YHDESSÄ!

Ota yhteyttä