mainostoimisto video

Yritysesittelyt

KÄYNTIKORTTI, JOKA JÄTTÄÄ VAKUUTTAVAN ENSIVAIKUTELMAN.

mainostoimisto tampere

Toteutamme erilaisia yritysvideoita aina kevyemmistä somevideoista kattavampiin yrityskuvauksiin. Suunnittelemme ja ideoimme videon ajatuksen ja juonen yhdessä asiakkaan kanssa. Käsikirjoitamme ja kuvaamme. Viimeisessä vaiheessa kuvattu materiaali leikataan ja editoidaan viimeistellyksi lopputuotteeksi.

Mainosvideot

Tuotamme valmiit mainosvideot niin sosiaaliseen mediaan kuin televisioonkin aina videoiden huolellisesta suunnittelusta onnistuneeseen totetukseen asti.

Lue miten valmista mainosta hyödynnetään

Tuotevideot

TUOTEVIDEO ON VAIKUTTAVA MYYNNIN TYÖKALU

mainostoimisto tampere

Hyvin tuotettu tuotevideo herättää tuotteesi eloon ja mahdollistaa sen parhaiden puolien, kuten designin tai toimivan teknologian esille tuomisen. Vakuuttava tuotevideo jää katsojalleen mieleen vahvistaen samalla mielikuvaa yrityksesi asiantuntijuudesta.

mainostoimisto video

Spiikkaus

Meiltä saat yritys-, mainos- ja tuotevideollesi luonnollisesti myös ammattitaitoisesti tuotetut spiikit.

Hyppää mukaan Ajattoman showreelille! Showreel-videollamme esittelemme kuluneen vuoden aikana tehtyjä projektejamme ja parhaita paloja niistä. Vuoden mittaan olemme päässeet toteuttamaan asiakkaillemme enenevissä määrin myös animoituja videoita  – tätäkin osaamista esitellään showreel-videollamme!

Tältä näyttää työnteko Ajattomalla – ihan muina sardiineina sätkytellään menemään!

NetBaronin kesän 2018 tv-mainos on meillä tuotettu. Vastasimme mainosvideon tapahtumien ja kuvauspaikkojen ideoinnista, käsikirjoittamisesta sekä tuottamisesta. Mainoskokonaisuuteen kuului kaksi ajallisesti eri mittaista osiota: noin 15 sekuntin mittainen pidempi, tarinallinen versio sekä sitä hieman lyhyempi, noin 5 sekuntin mittainen recall-versio.

Toteutettavalla mainosvideolle kirjattiin tavoitteiksi muun muassa se, että sen tulee viestiä järjestelmän käyttäjälleen tuomasta vapaudesta ja sen myötä myös tekemisen tehostumisesta. Lisäksi videolle taltioitiin paloja kauneimmasta Tampereesta.

Kesän 2018 Auto Sinulle -autoliikkeen #nollacorolla-mainoskampanja on Ajattoman käsialaa. Vastasimme mainosvideon ideoinnista, käsikirjoittamisesta sekä tuottamisesta. Videosta tehtiin kaksi eri mediaversiota: noin 20 sekuntin mittainen versio televisioon sekä hieman pidempi versio sosiaalisen median mainonnassa hyödynnettäväksi.

Heti julkaisustaan lähtien mainoskampanja on saavuttanut paljon positiivista huomiota, eikä vähiten siksi, että sen keulakuvana nähdään itse Heikki Silvennoinen!

Tapparalle tuotetut kevättalvella 2018 televisiossakin pyörineet mainosvideot ovat Ajattoman käsialaa.

Kevään 2018 aikana Tapparalle tuotettiin useampi mainosvideopätkä, jotka yhtenäisen ilmeen ja spiikkauksen lisäksi sidottiin yhteen myös videolle toteutetussa loppukaneetissa: Meidän koti – Hakametsä. Siitä ripaus Hakametsän tunnelmaa jokaisen tv-katselijan olohuoneeseen!

Lapin taikaa ja upea Ferrari GTC4 Lusso – tuloksena minuutin mittainen videofilkka, josta ei tunnelmaa puutu!

Video toteutettiin sekä ilmakuvausta että tavanomaista videokuvausta hyödyntäen. Ilmakuvauksen keinoin kuvattavan kohteen, Ferrari GTC4 Lusson dynaamisuus ja kuvausympäristönä toimineen Lapin upea luonto saatiin tuotua esiin vielä täysin uudella ulottuvuudella.

Kuvaukset päästiin toteuttamaan ympäristössä, jossa varsinaisen kuvattavan tuotteen, Ferrari GTC4 Lusson  ja auton kuvausympäristön lisäksi päästiin hyödyntämään myös muita, videolle tarkoituksenmukaisesti valittua tunnelmaa välittäviä elementtejä: videolla nähdään eksoottisesta Lapin luonnosta viestivät porot ja siperianhuskyt sekä luottamusta ja kunnioitusta herättävät hahmot kuten kotimaista autourheilua edustava tuttu kasvo, Emma Kimiläinen sekä tietysti joulupukki!

Kotipizzalle kuvattiin kevättalven 2018 aikana lyhyitä ja informatiivisia videopätkiä mainonnassa hyödynnettäväksi. Kotipizza-ravintolat sijaitsevat vilkkaissa keskuksissa, ja yhdeksi tuotettavien videoiden tärkeimmistä tavoitteista nostettiinkin Kotipizza-ravintolan sijainnin esittely. Pituudeltaan noin 15-20 sekunnin mittaisiin videopätkiin tarvittava informaatio saatiin pakattua näppärästi ja sen myötä myös katsojalle nopeasti omaksuttavasti.

Käytännössä videot toteutettiin sekä kopterikuvausta että tavanomaista videokuvausta hyödyntämällä. Kopterikuvauksen keinoin taltioitiin Kotipizza-ravintolan koordinaatit ilmasta käsin ja tavanomaisella videokuvauksella toteutettiin vielä videon päätteeksi pieni vierailu Kotipizzan tiskille, jossa vastassa olivat tietysti yrityksen iloiset ja palvelualttiit työntekijät!

Tapparan Champions Hockey League -video kaudelle 2017-2018 tuotettiin meillä! Mitä tahansa me Ajattomalla teemmekin, pyrimme aina tuomaan tekemisellämme uutta kulmaa brändiin, tuotteeseen tai palveluun. Myös tämä case kuvastaa tapaamme tehdä asioita – onnistuttiinpa taas lähestymään asiaa ehkä vähän erilaisesta vinkkelistä kuin muut! Tarkoitus oli tarjota hyvin kohdennettua, oivaltavia reaktioita aikaansaavaa ja ennen kaikkea viihdyttävää sisältöä katsojille. Syntyi ajatus tarinallisesta, luontodokumenttityyliin toteutetusta videosta, jossa katsojat pääsevät tarkkailemaan tämän jäätä hallinneen menestyjälajin, Tapparan, elämää lajille tyypillisessä ympäristössä: Tampereen Pispalassa ja järvien rannalla.

Leikkauspöydällä kuvattu videomateriaali alkoi saada nykyisen muotonsa, ja sen viestiä päästiin tehostamaan erilaisin efektein. Videoissa myös äänimaailmalla on valtavan suuri merkitys. Videolle valittiin sopivankaltainen, luontodokumentaarista tyyliä tukeva äänimaailma ja musiikki. Spiikattu video myös tekstitettiin, jotta se tarinamuotoisena olisi myös yleisölle mahdollisimman helppo seurata.

Ja niin syntyi tuloksena reilu 2-minuuttinen video teemalla Train, Play, Win – Together.

EDIT 28.9.2017 VOITTO KOTIIN tällä filkalla! Jokaisen Champions Hockey Leagueen osallistuvan jääkiekkojoukkueen tulee tuottaa virallinen joukkueen esittelyvideo kautta varten. CHL-videoita tuotettiin näin ollen 32 kappalta, jokaiselle joukkueelle oma. Esittelyvideoista on perinteisesti valittu paras video sekä tuomariston valinnan että yleisöäänten perusteella. Meidän tuottamamme video eteni ainoana suomalaisena ensin tuomarien rankkaamaan parhaaseen kahdeksikkoon ja lopulta tiukkaakin tiukempien yleisöäänestysten kanssa koko kisan voittoon!

TCC eli Team City Challenge on Suomen vauhdikkain, vuosi vuodelta kasvanut urheilutapahtuma, joka kerää joka kesä joukkueet kilpailemaan ja suoriutumaan mitä mielikuvituksellisimmilla rasteilla. Videotuotannon keinoin tuotettu materiaali on omiaan kuvaamaan tapahtumaan vauhdikkuutta, suurta osallistujamäärää sekä osallistujista välittyvää tekemisen riemua.

Päivän aikana eri rasteilla mukana olleet kuvaajamme taltioivat tapahtuman kohokohtia videolle, josta editoimalla TCC:lle on saatu tuotettua useita erilaisia markkinointivideoita niin tapahtuman ennakko- kuin jälkimarkkinoinnissakin hyödynnettäväksi. Samalla tapahtumasta on kuvattu TCC:n kuvagalleriaan myös aimo annos laadukkaita still-kuvia.

Cramo Adapteolle tuotettiin videotuotantona tuote-esittely siirrettävistä päiväkotitilaratkaisuista. Painoarvo tuotetta esiteltäessä haluttiin antaa aidoille asiakaskokemuksille: avainasemaan nostettiinkin tuotteen pääasiallisen käyttäjän, päiväkodin henkilökunnan, kokemukset tilojen toimivuudesta.

Videolla tuodaan esiin kattavasti eri näkökulmia Cramo Adapteon asiakkaiden itse kertomana: miten tila vastaa esimerkiksi toiminnallisiin tarpeisiin ja miten viihtyisä ja kodinomainen se onkaan. Asiakaskokemuksista sekä tiloissa kuvatusta muusta materiaalista saatiin koostettua hyvin kokonaisvaltainen tuotteen esittelyssä hyödynnettävissä oleva mainosvideo.

Ferrari California T -mainosvideossa tavoitteena oli yhdistää sekä Lapin maaginen taika että kuvatun Ferrari California T:n vauhti ja särmä.

Video toteutettiin sekä ilmakuvausta että tavanomaista videokuvausta hyödyntäen. Ilmakuvauksen keinoin kuvattavan kohteen, Ferrari California T:n dynaamisuus ja kuvausympäristönä toimineen Lapin upea luonto saatiin tuotua esiin vielä täysin uudella ulottuvuudella.

Ideaparkin kauppakeskus täytti kunniakkaat 10 vuotta ja juhlisti sitä näyttävästi. Tapahtumasta haluttiin koostaa video, jolle taltioitaisiin tapahtumaillan erilaiset ohjelmanumerot: ruokailu, mahtavat ohjelma- ja musiikkinumerot sekä tietysti tapahtuman tunnelman tärkein elementti – viihtyvä juhlakansa.

Illan tapahtumasta purkitettiin kohokohdat ja sopivia efektejä ja musiikkia hyödyntämällä materiaalista editoitiin valmis kokonaisuus, markkinoinnissa hyödynnettävä video.

GPD eli Glass Performance Days on lasiteollisuuden ammattikonferenssi, joka keräsi kesällä 2017 Tampereelle hyvin kansainvälisen osallistujajoukon. Konferenssi käsitti monimuotoista ohjelmaa useampana päivänä huipentuen lopulta viimeisen illan yhteiseen juhlatilaisuuteen. Ohjelmarikas ja vierailleen upeita elämyksiä tarjoava juhlatilaisuus haluttiin taltioida myös videolle.

Valoisan kesäillan tapahtumia ikuistettiin toimestamme videolle niin ilmakuvauksen kuin tavallisen videokuvauksenkin keinoin. Nauhalle tallentuneista ohjelmanumeroista sekä tapahtumassa viihtyvistä ihmisistä editoitiin kasaan GPD 2017 Aftermovie, jota käytettiin laajalti tapahtuman jälkimarkkinoinnissa. Mukava muisto tapahtumaan osallistuneille!

mainostoimisto referenssit

Mitä teille videoidaan?

SOITA MEILLE VAIKKA HETI

Ota yhteyttä