Project Description

CASE: AARNIO TOOLS

ILMEPAKETTI JA VERKKOSIVUT

Projekti

Olimme mukana uuden yrityksen, Aarnio Toolsin, brändin rakentamisessa.

mainostoimisto tampere

– Logon ja ilmeen suunnittelu
– Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus
– Verkkosivujen sisällöntuotanto
– Valokuvaus

”Olen ollut Ajattoman palveluihin hyvin tyytyväinen. Aina kun on tullut itsellä joku kysymys tai ehdotus mieleen, on siihen saanut vastauksen, ja Ajaton on osannut ehdottaa tarpeeseen sopivaa ratkaisua.”

Mikko Aarnio, Aarnio Tools Oy

Toteutus

Osallistuimme uuden yrityksen brändin rakentamiseen visuaalisen ilmeen ja verkkosivujen osalta.

Koska Aarnio Tools tuo virkistävää uudistusta perinteiseen työkalualaan, haettiin myös ilmeeseen modernia twistiä. Tunnusväreiksi valittiin voimakkaat punainen ja musta. Logossa näkyy yrityksen monipuolisuus, ja tarkkasilmäisempi voikin tunnistaa siitä useita eri työkaluja samassa elementissä.

Toteutimme Aarnio Toolsille verkkosivut, joissa korostuu asioinnin helppous: Tiedot ovat selkeät ja helposti löydettävissä. Yhteydenotto onnistuu yhdellä lomakkeella helposti, oli tarve millainen tahansa. Verkkosivutekstit tulivat sisällöntuottajamme kynästä, asiakkaan antamien luonnosten pohjalta. Myös verkkosivuilla nähtävät työkalukuvat on otettu toimistomme studiossa. Tutustu verkkosivuihin osoitteessa aarniotools.fi!

Projekti laajeni nopeasti painotuotteisiin. Lisänäkyvyyttä ja vahvaa muistijälkeä yritykselle tuovat brändin näköiset käyntikortit sekä peräkärryn teippaus.

mainostoimisto referenssit

Nyt lykästi paremman kerran.

TÄSTÄ OLIS NIMITTÄIN MAHDOLLISTA OTTAA YHTEYS ALAN AMMATTILAISIIN!

Ota yhteyttä!