Project Description

Case: AKK – Turvassa tiellä

KOHDERYHMÄN PUHUTTELUA TÄRKEÄN ASIAN PUOLESTA

Projekti

Turvassa Tiellä on vuoden 2013 alussa käynnistynyt valtakunnallinen tieliikenneturvallisuusohjelma, jota luotsaa autourheilun kansallinen lajiliitto AKK yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa. Tärkeästä asiasta viestivälle verkkosivulle sekä ohjelman muille viestintämateriaaleille tarvittiin kohdeyleisöä puhutteleva ilme.  Projekti koostui seuraavista osa-alueista:

  • Ohjelman ilme

  • Verkkosivusuunnittelu

Toteutus

Suunnitteluvaiheessa tiedostettiin kohderyhmän, liikenteessä vasta ensimmäisiä kokemuksiaan keräävien nuorten haastava tavoitettavuus. Jo alusta asti oli selvää, että ohjelmalle tulisi muodostaa kokonaisvaltainen ilme, joka onnistuu kiinnittämään sekä nuorten huomion että viestimään ohjelman tarkoituksesta myös uskottavasti.

Sivuston yleisilmettä suunniteltaessa kohderyhmää päätettiin lähestyä myönteisen ja rohkaisevan kokemuksen kautta, ei niinkään syyllistämällä, kuten asiayhteydessä ”nuoret ja liikenne” on ehkä yleensä totuttu näkemään. Sivuston raikas ja leikkisäkin pohja mahdollistaa hyvinkin erilaisten sisältöyksiköiden muodostamisen sivustolle.

Tutustu Turvassa tiellä -ohjelman verkkosivuihin.

mainostoimisto tampere

Mitkä palvelut sopisivat sinulle?

OTA YHTEYTTÄ – MIETITÄÄN YHDESSÄ TEILLE SOPIVA PAKETTI

Ota yhteyttä