Project Description

CASE: ALIKO

ILMEUUDISTUS JA VERKKOSIVUT

Projekti

Projektissa uudistimme levyntyöstökone-expertin Aliko Oy Ltd:n verkkosivut ja verkkosivuilmeen.

mainostoimisto tampere

-Yritysilmeen päivitys
-Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus
-Esitemateriaalin päivitys

”Yhteistyö Ajattoman kanssa sujui hienosti koko projektin ajan. Aikataulu verkkosivujen uusimiseen oli meistä johtuvista syistä tiukka ja tämä aiheutti matkan varrella muutamassa kohdassa pieniä ongelmia, mutta niistäkin Ajattoman porukka suoriutui loppujen lopuksi kiitettävästi, eikä meille jäänyt asiakkaan näkökulmasta mitään hampaankoloon.”

”Projektin jälkeenkin olemme saaneet aina tarvittaessa apua Ajattomalta hyvin nopealla aikataululla, jota olemme arvostaneet suuresti. Visuaaliseen ilmeeseen saimme hyviä vinkkejä ja ehdotuksia, joista pääsimme valitsemaan itsellemme mieluisimman ja jonka Ajattoman ammattitaitoinen väki vielä hioi lopulliseen muotoonsa. Lopputulokseen olemme erittäin tyytyväisiä ja saamamme palaute uudesta ilmeestä on ollut vain positiivista. ”

Paula Taipale, Aliko

Toteutus

Aliko halusi uudistaa verkkosivunsa ja valitsi kumppanikseen suunnitteluun ja toteutukseen Ajattoman. Verkkosivupäivityksen yhteydessä tehtiin samalla tilannearvio brändin visuaalisesta ilmeestä ja sen uusimistarpeesta. Brändille määritelty aikaisempi värimaailma päätettiin pienin päivityksin raikastaa uudelle aikakaudelle, ja sen keinoin saatiin luotua sivustolle yhtenäinen, vahvasti väreihin ja visuaalisuuteen perustuva ilme, joka erottuu mukavasti myös muista.

Aliko tarjoaa alansa vahvana toimijana laajan kattauksen tuotteita ja palveluita levyntyöstökoneiden saralla. Uusittavan verkkosivuston myötä myös sivuston rakenteen selkeyden pohtiminen tuli ajankohtaiseksi. Alikon tapauksessa asiakasta palvelevaa sisältöä verkkosivuille oli ehditty tuottaa jo mukavasti vuosien varrella, ja kasassa oli niin videoita, tuotekuvia, oppaita ja esitteitä kuin verkkosivuilla käytössä ollut toiminnallinen taivutusvoimalaskurikin.

Sisällön laajuus ja monipuolisuus tuli huomioida sivuston navigointi- ja käyttökokemuksessa, ja tämä näkökulma ohjasikin vahvasti sivuston rakenteen suunnittelua. Alikon olemassa olevista sisällöistä saatiin luotua asiakasta kiinnostava ja palveleva sivusto, joka on helppokäyttöinen ja ohjaa myös määrätietoisesti eteenpäin.

Projekti aloitettiin tammikuussa, ja sivusto päästiin julkaisemaan huhtikuun alussa. Asiakas vastasi sivuston tekstien tuotannosta itse, ja tekstinkäsittelyn tukena hän hyödynsi Ajattoman ohjeistusta. Verkkosivuille päivitetty ilme päivitettiin myös Alikon esitteisiin.

mainostoimisto referenssit

Nyt lykästi paremman kerran.

TÄSTÄ OLIS NIMITTÄIN MAHDOLLISTA OTTAA YHTEYS ALAN AMMATTILAISIIN!

Ota yhteyttä!