Project Description

CASE: CIRECO

ILMEPAKETTI JA VERKKOSIVUT

Projekti

Cireco Finland Oy on kiertotalouden suunnannäyttäjä, jonka alla toteutetaan erilaisia kiertotalouteen liittyviä hankkeita. Toteutimme uudelle yritykselle ja sen hankkeille verkkosivut, graafisen ilmeen sekä videokuvausta.

mainostoimisto tampere

– Logon ja ilmeen suunnittelu
– Verkkosivujen suunnittelu
– Graafinen tuotanto
– Videotuotanto
– Markkinointisuunnittelu
– Hankkeiden ilme ja verkkosivut

”Cireco on ollut Ajattoman asiakkaana perustamisestaan lähtien, ja meille on tuotettu graafisia ilmeitä, verkkosivuja ja markkinointimateriaaleja. Olemme saaneet ensiluokkaista materiaalia, laajemmat verkostot ja yhdessä tekeminen on ollut erittäin mukavaa ja hedelmällistä. Ajattoman tiimin heittäytymiskyky ja asioihin perehtyminen on huikealla tasolla. Start-up yritykselle on tärkeää, että tulemme tunnetuksi. Tässä Ajaton on onnistunut erinomaisesti.”

Perttu Ketola, Cireco Finland Oy

Toteutus

Loimme Cirecolle yritysilmeen, jossa toistuu kokonaisvaltaisesti luonnolle ominaiset pyöreät muodot. Logoon ujutettiin ikuisuussymboli kuvaamaan kiertotalouden kestävyyttä ja vihreään brändiväriin tuotiin modernia twistiä turkoosilla sekä kaksiväriteemalla. Lopputuloksena on luottamusta herättävä yritys. Loimme Cirecolle myös ilmeen mukaiset verkkosivut sekä erilaista graafista materiaalia roll-upeista käyntikortteihin.

Projektin jatkona loimme yritysilmeen myös Cirecon kiertotalouskonsepti-hankkeelle Northbankille. Northbankillä on oma brändinsä, jolle loimme logon, ilmeen ja verkkosivut. Vaikka Northbankin ilme ja verkkosivut suosivat enemmän myrskyaaltoja ja suoria linjoja, on se silti tunnistettavissa Cirecon alaiseksi hankkeeksi.

Kirsikkana kakun päälle videotuotannon tiimimme matkasi Cirecon mukana Amsterdamiin. Dokumentaarinen filmi seuraa Cirecon matkaa Plastic Fishing -tapahtumaan. Video tukee Cirecon brändin asiantuntijaroolia sekä jakaa tietoutta erilaisista kiertotalouden mahdollisuuksista. Katso video alta!

Cirecon verkkosivuihin voit tutustua osoitteessa cireco.fi ja Northbankiin osoitteessa northbank.fi.

mainostoimisto referenssit

Nyt lykästi paremman kerran.

TÄSTÄ OLIS NIMITTÄIN MAHDOLLISTA OTTAA YHTEYS ALAN AMMATTILAISIIN!

Ota yhteyttä!