Project Description

Case: Citytalli

TALLI JA PALJON ENEMMÄN

Projekti

Asiakkaamme Citytallin toiminta kasvaa ja uusia tallitiloja nousee tiheään tahtiin. Jo toiminnan alkuvaiheessa yritykselle luotu yritysilme vahvoine väreineen viestii yrityksen asiakkaille edelleen vakuuttavasti – näyttävään ilmeeseen perustuen asiakkaallemme on vuosien mittaan tuotettu myös muut viestinnän materiaalit niin printtiin kuin digiinkin.

Myös Citytallin verkkosivut ovat Ajattoman käsialaa. Verkkosivustoa on kehitetty asiakkaan liiketoiminnan laajentuessa vastaamaan tallinostajien tiedonhaun tarpeisiin. Lisäksi tuotamme asiakkaalle myös someviestintää!

  • Yritysilme

  • Verkkosivut

  • Painotuotteet

  • Videotuotanto

  • Digimarkkinointi

Toteutus

Uusilta verkkosivuilta toivottiin aiempaa informatiivisempaa kuvausta Citytallin kohteista sekä verkkosivujen aikaansaaman vuorovaikutuksen mahdollistamista.

Sivustolle päätettiin toteuttaa lisää toiminnallisuuksia, jotka johdattavat asiakasta sujuvasti tiedonhakuvaiheessa kohti ostopäätöstä. Tallikohteiden perusteellisempi esittely, hinnaston tilausmahdollisuus sekä suunnitelmalliset viittaukset yhteydenottolomakkeeseen ja sen täyttämiseen ovat omialtaisia keinoja palvella asiakasta sivulla kattavemmin.

Pääset tutustumaan Citytallin verkkosivuihin täältä. Voisiko sinunkin yrityksesi verkkosivuilla oleva lomake tuottaa mahdollisesti enemmän liidejä?

Mitkä palvelut sopisivat sinulle?

OTA YHTEYTTÄ – KATSOTAAN TEILLE SOPIVA PAKETTI

Ota yhteyttä