Project Description

CASE: DESPRO

ILMEUUDISTUS JA VERKKOSIVUT

Projekti

Projektissa pääsimme uudistamaan infra-alan osaajan, Despro Engineering Oy:n verkkosivut.

mainostoimisto tampere

-Yritysilmeen päivitys
-Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus
-Sisällöntuotanto (tekstit)

””Nettisivujen uudistaminen oli pitkään pyörinyt mielessä, sillä vanhat sivumme olivat jääneet selvästi yrityksen kehityksestä jälkeen. Yhtenä haasteena olikin; miten saada mahdollisimman paljon infoa nykytoiminnastamme selkeästi jäsenneltynä siten, että sivuilla kävijät löytävät helposti heille hyödyllisimmän tiedon. Oli sitten kyseessä asiakas tai työnhakija. Ajattomalla oli tähän pulmaan kuitenkin hyvin osaamista ja loppuen lopuksi suurin haasteemme olikin sisäisesti palvelukokonaisuuksiemme selkeyttäminen. Tuli siis sekin mietittyä samalla ja palvelukuvaukset ovat taas hetken kuosissa. Uudet sivut ovat keränneet positiivista palautetta niin omalta henkilöstöltämme kuin yhteistyökumppaneiltakin. Erityisesti visuaalinen ilme ja yrityskulttuurimme esille tulo on kerännyt kiitosta.””

Karoliina Tuominen, Despro Engineering Oy

Toteutus

Despron verkkosivu-uudistusta lähdettiin suunnittelemaan vanhan sivun pohjalta. Aiemmin suhteellisen suppeana palvellutta sivustoa haluttiin laajentaa, jotta se vastaisi paremmin voimakkaasti kasvavan yrityksen viestintätarpeisiin. Projekti käynnistettiinkin uuden sivurakenteen ja sisällön huolellisella suunnittelulla.

Rakenteen hahmottamisen jälkeen päästiin maalailemaan uuden sivuston visuaalista ilmettä. Tavoitteena oli tuoda siihen keveyttä, skandinaavisuutta ja dynamiikkaa – ulkoasua lähdettiin työstämään näiden määreiden pohjalta. Asiakkaamme kuvautti henkilökuntansa, työmaitaan ja toimistotilojaan, ja saimme käytettäväksemme tuoreet, hyvästä yhteishengestä viestivät valokuvat ja bannerivideon.

Toinen sivuston tärkeistä viestinnällisistä tavoitteista oli työnantajabrändin tukeminen. Sivustolle suunniteltiinkin tavoitetta tukevia elementtejä ja sisältöjä, kuten uratarinoita ja katsauksia Intohimoisten insinöörien somekanaviin.

Verkkosivut toteutettiin hakukoneoptimoituna, mikä edellytti sivuilta määrättyjen teknisten ja sisällöllisten vaatimusten täyttymistä. Sivuston hakukoneoptimoidut tekstisisällöt tuotettiin Ajattoman puolesta. Sisällöntuottajamme haastatteli tekstejä varten Despron asiantuntijoita, ja haastatteluista koostettujen raakatekstien ja aihepiiriin liittyvän avainsanatutkimuksen pohjalta tekstit kirjoitettiin hakukoneystävälliseen muotoon.

mainostoimisto referenssit

Nyt lykästi paremman kerran.

TÄSTÄ OLIS NIMITTÄIN MAHDOLLISTA OTTAA YHTEYS ALAN AMMATTILAISIIN!

Ota yhteyttä!