Project Description

CASE: ENICO

UUDEN YRITYKSEN BRÄNDIPAKETTI

Projekti

Enico on energiavarastoinnin integroituja kokonaisratkaisuja tarjoava teknologia-alan yritys Tampereelta. Tuotimme Enicolle uusien yritys- ja tuotebrändien julkaisuhetkeen ilmeen, verkkosivut sekä viestintämateriaaleja, kuten kuvitusta ja videoita.

mainostoimisto tampere

– Logon ja ilmeen suunnittelu
– Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus
– Kuvaeditointi
– Valo- ja videokuvaus
-Animaatiotuotanto
-Graafinen suunnittelu (Roll upit, käyntikortit..)

”Viestintään luotu kuvitustyyli mahdollistaa myös Enicon asiakaslupaukseen sisältyvän viestin esiin tuomisen – yksilöityjä energiavarastolaitteistoja avaimet käteen -toimituksena.”

Toteutus

Tavoitteena oli moderni, eksklusiivinen ilme, joka viestii vahvoilla, energisillä ja rohkeilla väreillä. Ilmeen ensimmäiset määritettävät elementit, logo ja värit valittiin kolmesta eri vaihtoehdosta. Pääväreiksi valikoituivat violetti ja tumma pinkki. Logossa hyödynnettiin samoja mittasuhteita kuin yrityksen tuoteratkaisussa – 20 jalkaa pitkässä moduulissa. Esimerkiksi E-kirjaimen erotettu keskimmäinen horisontaaliviiva toistaa moduulin mittasuhdetta 20:8.

Maailmanluokan tuotteista viestimään tarvittiin laadukkaita, visuaalisesti kiinnostavia kuvia. Viestintään luotu kuvitustyyli mahdollistaa myös Enicon asiakaslupaukseen sisältyvän viestin esiin tuomisen – yksilöityjä energiavarastolaitteistoja avaimet käteen -toimituksena.

Asiakas toimitti kuvat moduuleista, me etsimme soveltuvia ympäristökuvia kuvapankeista. Kuvista yhdisteltiin tarkoituksenmukaiset taustamiljööt: yksityiskohtia myöden viimeistellyssä kuvamaailmassa yhdistyvät luonto, teollisuus ja urbaani kaupunki. Kuvitusta varten myös moduulien ulkoasu suunniteltiin meillä, ja se onkin sellaisenaan hyödynnettävissä moduulien teippauksissa.

Tyylikkäät kuvat ja rohkeat värit ovat pääosassa myös verkkosivuilla. Väljä asettelu ja ikonien käyttö tukevat tuotteisiin liittyvän teknisen infon mielekästä esilletuontia. Verkkosivuilta löytyvä uutisosio haluttiin luoda mielenkiintoiseksi ja perinteisen uutislistausnäkymän sijaan osio toteutettiinkin hyvin kuva- ja väripainotteisena.

Tuotteiden lanseerausvaiheeseen tuotettiin teaser-videoita, joita elävöitettiin sarjakuvatyylisen hahmon ja animoinnin keinoin. Myös asiakkaan logo animointiin, minkä myötä sitä helppo hyödyntää jatkossa muussakin videotuotannossa. Asiakkaan verkkosivuihin pääset tutustumaan https://enico.fi/fi/etusivu/

Projektia toteuttamassa

Maaju
Projektinhallinta

Lassi
Graafinen suunnittelu
Verkkosivut

Hannu
Videokuvaus ja -editointi
Animointi

Mika
Valo- ja videokuvaus

Anne
Sisällöntuotanto

Maaju
Projektinhallinta

Lassi
Graafinen suunnittelu

Mika
Valo- ja videokuvaus

Hannu
Videokuvaus ja -editointi
Animointi

Anne
Sisällöntuotanto

mainostoimisto referenssit

Nyt lykästi paremman kerran.

TÄSTÄ OLIS NIMITTÄIN MAHDOLLISTA OTTAA YHTEYS ALAN AMMATTILAISIIN!