Project Description

Case: Extreme Winter Circus

TALVISEN VIIHDETAPAHTUMAN ILMETTÄ MUODOSTAMASSA

mainostoimisto mainos

Projekti

Extreme Winter Circus (EWC) on uusi ja vauhdikas talvimoottoriurheilutapahtuma, jolle tarvittiin tapahtumailme. Ilmeeltä toivottiin kykyä viestiä laajalle yleisölle tapahtuman monipuolisuudesta: moottorikelkkailun lisäksi tapahtuma tarjoaa muutakin viihdettä. EWC:lle suunniteltiin vauhdikas ilme, jonka mukaisesti asiakkaalle tuotettiin verkkosivut. Lisäksi kokonaisvaltainen ilme haluttiin hyödyntää tapahtumakiertueen kalustossa.

  • Logo & tapahtumailme

  • Verkkosivut

  • Tapahtumakaluston teippauksen suunnittelu & toteutus

Toteutus

Extreme Winter Circus -tapahtuman ytimessä on SM-sarjan snowcross. Tapahtumaan liittyy kuitenkin myös paljon muuta viihdettä, mikä tuli saada välittymään myös tapahtumakiertuetta varten suunnitelluista materiaaleista. Uudella ilmeellä pyrittiin siten tavoittelemaan myös yleisöä, joka ei ole lähtökohtaisesti kiinnostunut ainoastaan moottorikelkkailusta. Lähtöasetelman pohjalta ja tavoitteiden mukaisesti tapahtumalle suunniteltiin raikas logo ja ilme sekä erilaisia vauhdikkaita grafiikoita tapahtuman viestintätarkoituksissa hyödynnettäväksi.

Laajan tapahtumakokonaisuuden alleen kätkevästä verkkosivusta muodostettiin ensin pelkistetty rautalankamalli, jonka avulla sivuston arkkitehtuuria ja tavoitteisiin tähtääviä toiminnallisuuksia suunniteltiin. Rakenteen hahmotuttua sivusto herätettiin henkiin tapahtumalle suunitellulla ilmeellä, graafisilla elementeillä sekä tapahtuman vauhdikkuudesta viestivällä tekstisisällöllä.

Tapahtumalle suunniteltu kokonaisvaltainen ilme elementteineen hyödynnettiin myös tapahtuman kiertuekalustossa: rekan kokoinen kokonaisuus saatiin mukavasti kääräistyä yhdeksi kiinnostavaksi, visuaaliseksi kokemukseksi. Teippaukset toteutettiin yhdessä autoteippi.fi:n kanssa. Saadun palautteen perusteella teippausten yksityiskohdat ovat herättäneet kiinnostusta mukavasti myös tien päällä!

mainostoimisto tampere

Mitkä palvelut sopisivat sinulle?

OTA YHTEYTTÄ – MIETITÄÄN YHDESSÄ TEILLE SOPIVA PAKETTI