Project Description

CASE: FLEXIO

MARKKINOINTIASIAKKUUS FLEXIO

Asiakastyöt

Ajaton Idea on toiminut moniammatillisen terapiayhteisö Flexion markkinointikumppanina brändin uudelleenlanseerauksesta keväästä 2020 lähtien.

mainostoimisto tampere

– Yritysilmeen päivitys
– Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus
– Verkkokaupan toteutus
– Digimarkkinointi
-Tilabrändäys
-Brändimateriaalit: Paidat, käyntikortit & muu graafinen materiaali

”Ilmeuudistuksen päätteeksi voitiin todeta, että ilme ja ulkoasu onnistuttiin onnellisesti toteuttamaan täysimittaisessa rohkeudessaan! Flexio on kokonaisvaltainen fiilis – tunne ja tapa olla sekä elää.”

Toteutus

Flexio on vuodesta -65 toiminut hyvinvoinnin ja terveyden palveluita tuottava hoitolaitos. Omistajanvaihdoksen myötä koitti keväällä 2020 aika brändiuudistukselle.

Flexion brändi-ilmeen päivittäminen oli näin projektiporukan näkökulmasta varsin virkistävä kokemus! Flexiolaisten keskuudessa vallinnut näkemys brändin ilmeentymisestä ja ulkoasusta yllätti ensi alkuun vahvuudellaan ja rohkeudellaan meidätkin (harvinainen tilanne luovan suunnittelun toimistossa). Avainsanoina ensimmäisessä palaverissa vilisivät muun muassa mystiikka, tarinat ja sadut, keijut ja taika.

Alkuhämmästyksen jälkeen pääsimme jutun juonesta kiinni. Ilmeuudistuksen päätteeksi voitiin todeta, että ilme ja ulkoasu onnistuttiin onnellisesti toteuttamaan täysimittaisessa rohkeudessaan! Flexio on kokonaisvaltainen fiilis – tunne ja tapa olla sekä elää. Tuo fiilis ja vahvasti kuvilla viestivä ilme päästiin hyödyntämään monenlaisissa fyysisissä materiaalissa, kuten paidoissa, käyntikorteissa, flyereissä, työvälineissä ja toimitilateippauksissa.

Uusi brändi vaati näyttävän lanseerauksen, ja otimme Ajattomalla ohjakset Flexion somekanavista. Lanseerausta varten tuotettiin upea tarinallinen brändivideo Kipinä Filmsin kanssa. Etukäteen kuvatusta video- ja kuvamateriaalista kasattiin lanseerausta varten materiaalit somekanaviin, ja niiden kuvittamana kerrottiin Flexiosta, sen arvoista, henkilökunnasta ja palveluista.

Flexion visuaalinen ja tarinallinen maailma toisinnettiin tietysti myös verkkoon: syntyi Flexion oma verkkosivu, joka viestii hyväksyvästä ja ihmisen yksilöllisyyttä kunnioittavasta terapiapalveluiden tarjoajasta. Flexio toimii myös koulutuskeskuksena, ja erilaisia kursseja ja koulutuksia varten luotiin verkkosivuston yhteyteen verkkokauppa.

Asiakkaan verkkosivuihin pääset tutustumaan www.flexio.fi

Projektia toteuttamassa

Maaju
Projektinhallinta

Lassi
Graafinen suunnittelu

Silja
Digimarkkinointi

Maaju
Projektinhallinta

Lassi
Graafinen suunnittelu

Silja
Digimarkkinointi

mainostoimisto referenssit

Nyt lykästi paremman kerran.

TÄSTÄ OLIS NIMITTÄIN MAHDOLLISTA OTTAA YHTEYS ALAN AMMATTILAISIIN!

Ota yhteyttä!