Project Description

CASE: KOLARIMAALAUSCENTER

DIGIMARKKINOINTI JA VERKKOSIVUT

Projekti

KolarimaalausCenterin asiakkuus alkoi Facebook- ja Google-markkinoinnista sekä verkkosivujen uudistuksella, mutta laajeni nopeasti myös monipuoliseen graafiseen tuotantoon.

mainostoimisto tampere

– Verkkosivut
– Valokuvaus
– Digimarkkinointi
– Graafinen suunnittelu

”Ajaton Idea on suunnitellut ja toteuttanut KolarimaalausCenterille verkkosivut, graafisen ilmeen ja sisältöä monenlaiseen markkinointiin. Yhteistyömme alusta alkaen on ollut selvää, että Ajattomassa varmasti tehdään kaikki voitava asiakkaan hyväksi. Ajattoman porukka on onnistunut luomaan meille raikkaan ja laadukkaan ilmeen, joka on osoittautunut toimivaksi. Palvelu on ollut huippuluokkaa!”

Joonas Lampinen, KolarimaalausCenter Oy

Toteutus

Uusimme KolarimaalausCenterin verkkosivut kokonaisvaltaisesti, jolloin ilmettä modernisoitiin ja rakennetta selkeytettiin. Verkkosivut saivat päivitystä myös kuvamateriaalin puolelle, kun vierailimme asiakkaan luona ottamassa kuvia henkilöstöstä ja uusista toimitiloista. Verkkosivujen tekstisisällötkin tehtiin hyvässä yhteistyössä asiakkaan kanssa – asiakkaalta saimme tekstit, jotka laitoimme paikoilleen pienten Google-ystävällisten viilausten kera. Lopputuloksena on tyylikäs ja helppokäyttöinen sivusto, jonka kautta asiakkaiden on helppo ottaa yhteyttä!

Digimarkkinoinnissa huolehdimme yrityksen näkyvyydestä ja asiakashankinnasta Facebook- ja Google-mainonnan puolella, jonka tuloksista raportoimme kuukausitasolla. Asiakas saa meiltä muun muassa tiedon, mistä kanavista yhteydenottolomakkeen täyttäneet verkkovierailijat ovat sivuille saapuneet.

Tämän lisäksi toteutamme KolarimaalausCenterille erilaista graafista materiaalia pihaopasteista esitteisiin ja lehtimainoksiin. Brändin modernisoitu ilme on siis päässyt leviämään pitkälle ja tullut monille tutuksi.

Tutustu asiakkaamme uusiin verkkosivuihin osoitteessa kolarimaalauscenter.fi!

mainostoimisto referenssit

Nyt lykästi paremman kerran.

TÄSTÄ OLIS NIMITTÄIN MAHDOLLISTA OTTAA YHTEYS ALAN AMMATTILAISIIN!

Ota yhteyttä!