Project Description

Case: Lempäälän Energia

ILMEEN FREESAUSTA: LOGO, ELEMENTIT JA VERKKOSIVUT

mainostoimisto logo suunnittelu

Projekti

Me Ajattomalla olemme olleet mukana toteuttamassa Lempäälän Energia Oy:n ilmeenpäivitystä. Uuden ilmeen pohjalta asiakkaalle suunniteltiin ja toteutettiin täysin uudet, raikkaammat ja väljemmät verkkosivut. Projektiin sisältyi myös Energiaomavarainen Lempäälä -projektisivun suunnittelu.

  • Yritysilme

  • Verkkosivut

  • Painotuotteet

Toteutus

Projektin tavoitteena oli luoda Lempäälän Energian asiakkaille raikkaat ja helppokäyttöiset verkkosivut. Sisällönasettelun väljyys ja havainnollistavien ikonien käyttö verkkosivuilla helpottavatkin jatkossa merkittävästi asiakkaiden navigointia ja asiointia sivustolla.

Asiakkaan päivitetty ilme hyödynnettiin myös yritysten muussa visuaalisen viestinnän materiaalissa: graafinen suunnittelijamme suunnitteli uutta ilmettä ja luotuja graafisia elementtejä käyttäen yrityksille freesit PowerPoint- ja Word-pohjat, käyntikortit sekä selkeän graafisen ohjeiston, jota noudattamalla asiakkaan on helpompi toteuttaa viestintäänsä myös jatkossa yhdenmukaisesti.

Projektiin sisältyi myös Energiaomavarainen Lempäälä -projektisivun suunnittelu. Energiayhteisöhankkeelle ideoitiin toimestamme hieman käyttäjäystävällisempi LEMENE-nimi. Hankkeen perusajatuksena on rakentaa älykäs ja energiaomavarainen toimintaympäristö, jolla turvataan tietyn alueen energiasaanti. Projektisivun tavoite puolestaan on kuvata hankkeen sisältöä mahdollisimman ymmärrettävästi.

Lemenen tapauksessa piirtäminen auttaa hahmottamaan asioiden välisiä suhteita ja hanketta parhaiten kokonaisuudessaan. Hanketta konkretisoimaan luotiinkin kaavio, joka kuvaa eri energialähteiden roolia samalla yksinkertaistaen monimutkaiselta tuntuvan kokonaisuuden. Kaavioon yhdistetyt värit ja ikonit puolestaan vahvistavat tekstimuotoisen informaation viestiä entisestään. Kaaviot eli infograafit ovat siis tiedon visualisointia ja nykyisellään hyvin suosittu tapa kuvata erilaisia prosesseja tai vaikkapa yrityksen palveluita.

mainostoimisto tampere

Mitkä palvelut sopisivat sinulle?

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ – KATSOTAAN YHDESSÄ TEILLE SOPIVA PAKETTI

Ota yhteyttä