Project Description

CASE: MAGIC AUTOMATION

ILMEPAKETTI JA VERKKOSIVUT

Projekti

Toteutimme asiakkaallemme Magic Automationille kokonaan uuden ilmeen ja sen pohjalta uudet raikkaat ja käyttäjäystävälliset verkkosivut.

mainostoimisto tampere

– Logon ja ilmeen suunnittelu
– Maskotin suunnittelu
– Verkkosivujen suunnittelu
– Verkkosivujen tuottaminen

”Halusimme löytää uudelle yrityksellemme hyvän kumppanin toteuttamaan visuaalisen ilmeen ja brändin, johon voimme ylpeinä nojata. Jo ensimmäisestä palaverista henkilökemiat toimivat, ja olimme pallottelun äärellä.

Yhteistyö oli helppoa ja Ajaton osasi myös hienosti haastaa ideoitamme, jotta päästään vieläkin parempaan lopputulokseen. Aikataulullisesti projektimme oli haastava, mutta Ajaton piti aikatauluista hienosti kiinni!”

Toteutus

Projekti käynnistyi uuden ilmeen suunnittelulla. Lopullista logoa ja värimaailmaa lähdettiin kartoittamaan muutamalla eri logo- ja väriparivaihtoehdolla. Logo hahmottui lopulliseen muotoonsa ja parhaaksi väripariksi valikoitui raikas violetti-sininen. Valmiissa logossa leikitellään magialla – siinä esiintyvä i-kirjain voidaan nähdä myös taikurinsauvana.

Jotain magiaa tässä yhteistyössä tuntui olevan muutenkin: yhteinen tekemisen tempo löytyi asiakkaan kanssa vaivatta. Asiakas tuotti itse tekstit verkkosivuille ja niiden avulla sivusto kasattiin kokoon aikataulun mukaisesti ilman viivästyksiä!

Verkkosivuista haluttiin selkeät ja käyttäjäystävälliset sekä toimialallaan vakuuttavasti viestivät. Meininki haluttiin kuitenkin pitää myös ihmis- ja asiakaslähtöisenä: eloa sivustolle tuotiin leikkisillä tasoilla ja otsikoilla. Tässä vaiheessa myös Marppa astui kuvaan.

Marppa on ohjelmistorobotti MA-RPAsta meillä luotu robottihahmo, joka seikkailee Magic Automationin viestinnässä. Marpan inspiraationa toimi asiakkaalta saatu kuvaus: risteytys Futuraman Benderiä ja Mummon muusin mummoa. Syntyi binäärimarppa, ykkösistä ja nollista koostuva sympaattinen hahmo.

Marppaa on hyödynnetty viestinnän elävöittämisessä muun muassa verkkosivuilla ja somessa sekä sittemmin myös videolla! Uuden ilmeen pohjalta asiakkaalle suunniteltiin käyntikortit, asiakirjapohjat, someilme sekä kansikuvat sosiaalisen median kanaviin. Asiakkaan verkkosivuihin pääset tutustumaan www.magicautomation.fi

Projektia toteuttamassa

Maaju
Projektinhallinta

Lassi
Graafinen suunnittelu & verkkosivut

Maaju
Projektinhallinta

Lassi
Graafinen suunnittelu & verkkosivut

mainostoimisto referenssit

Nyt lykästi paremman kerran.

TÄSTÄ OLIS NIMITTÄIN MAHDOLLISTA OTTAA YHTEYS ALAN AMMATTILAISIIN!

Ota yhteyttä!