Project Description

Case: Pyynikin Trikoo

UUTTA ELOA MERKITTÄVÄÄN RAKENNUSHANKKEESEEN

Projekti

Tampereen Pyynikillä, vanhan Suomen Trikoon tehtaan alueella alkaa uusi aikakausi, kun tehdastiloihin rakennetaan uusia asuntoja, toimistotiloja ja palveluita.  Myös me olemme olleet osaltamme henkimässä uutta eloa tähän historiallisestikin merkittävään rakennushankkeeseen, kun pääsimme suunnittelemaan uudistuvan Pyynikin Trikoon ilmeen ja verkkosivut sekä viestinnän kanavat ja teemat.

  • Logo ja ilme

  • Verkkosivut

  • Valo- ja videokuvaus

  • Digiviestintäsuunnitelma ja sen toteutus

Toteutus

Pyynikin Trikoon projektista ainutlaatuisen ja erityisen mielenkiintoisen tekee rakennuskohteen historia ja omaleimaisuus. Projektin kaikilla osa-alueilla haluttiinkin säilyttää kohteelle ja sen ympäristölle tyypillisiä ja tunnusomaisia piirteitä: esimerkiksi verkkosivuilla hyödynnettävät graafiset elementit kuvastavat tehtaan punatiilistä arkkitehtuuria. Myös Pyynikin Trikoon uusi logo toteutettiin vanhan tehtaan logon pohjalta sitä hieman nykyaikaistaen.

Digiviestinnän puolella suunnitelmaan sisällytettiin markkinoinnissa hyödynnettävät sosiaalisen median kanavat sekä Google-markkinointi. Viestinnän teemoiksi valittiin itse rakennushankkeen etenemiseen liittyviä teemoja sekä lisäksi yleisemmin Pyynikin alueen ja vanhan Pyynikin Trikoon tehdasrakennuksen historiaan liittyviä näkökulmia. Viestintä herää henkiin kuvilla ja videoilla: vastaamme myös niiden toteutuksesta asiakkaalle.

Tutustu Pyynikin Trikoon verkkosivuihin ja seuraa somessa @pyynikintrikoo!

mainostoimisto tampere

Mitkä palvelut sopisivat sinulle?

OTA YHTEYTTÄ – KATSOTAAN TEILLE SOPIVA PAKETTI

Ota yhteyttä