Project Description

Case: Pyynikin Trikoo

ALUEKEHITYSTÄ JA UUTTA ASUMISTA

Projekti

Tampereen Pyynikillä, vanhan Suomen Trikoon tehtaan alueella alkoi kesällä 2018 uusi aikakausi, kun Pyynikin Trikoon aluekehitys ja vanhoihin tehdaskiinteistöihin rakennettavien asuntojen rakentaminen aloitettiin. Pyynikin Trikoo valitsi viestintäkumppanikseen meidät ja mittavasta hankkeesta viestiminen aloitettiin uudistuvan Pyynikin Trikoon ilmeen suunnittelulla, verkkosivujen rakentamisella ja viestintäsuunnitelman laatimisella.

  • Logo ja ilme

  • Verkkosivut

  • Viestintäsuunnitelma

  • Sisällöntuotanto (Copywriting, kuvat & videot)

  • Digimarkkinointi

Toteutus

Pyynikin Trikoon projektista ainutlaatuisen ja erityisen mielenkiintoisen tekee rakennuskohteen historia ja omaleimaisuus. Projektin kaikilla osa-alueilla haluttiinkin säilyttää kohteelle ja sen ympäristölle tyypillisiä piirteitä ja tunnusomaista henkeä: visuaalinen ilme toimii parina tehtaan punatiiliselle arkkitehtuurille ja Pyynikin Trikoon uusi logo toteutettiin vanhan tehtaan logon pohjalta sitä nykyaikaistaen.

Viestintäsuunnitelmaan sisällytettiin tarkoituksenmukaiset viestinnän kanavat ja teemoiksi valittiin sekä asuntojen rakentamiseen liittyviä teemoja että myös yleisemmin Pyynikin alueen ja vanhan Pyynikin Trikoon tehdasrakennuksen historiaan liittyviä näkökulmia. Sisältölähtöistä brändiviestintää tuetaan kampanjamuotoisella digimarkkinoinnilla niin sosiaalisen median kanavissa kuin Googlessakin.

Viestinnän visuaalisena punaisena lankana ovat laadukkaat kuvat ja videot: vastaamme myös niiden toteutuksesta asiakkaalle.

Tutustu Pyynikin Trikoon verkkosivuihin ja seuraa somessa @pyynikintrikoo!

mainostoimisto tampere

Mitkä palvelut sopisivat sinulle?

OTA YHTEYTTÄ – KATSOTAAN TEILLE SOPIVA PAKETTI

Ota yhteyttä