Project Description

CASE: TAMSPARK

ILMEPAKETTI JA VERKKOSIVUT

Projekti

Projektissa uudistimme Tamspark Oy:n verkkosivut ja yritysilmeen uuteen uskoon.

mainostoimisto tampere

– Logon ja ilmeen suunnittelu
– Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus
– Graafinen tuotanto (mm. messumateriaalit, lehtimainokset…)

”Ajaton Idea lähti mukaan Tamspark Oy:n visuaalisen ilmeen uudistamiseen ja toteutti yrityksemme logouudistuksen, kotisivumme ja sisällön markkinoinnin tarkoituksiin. Halusimme sisällyttää kaikessa Laatua Euroopan huipulta, joka kuvastaa yritystämme, ja Ajaton onnistui toteuttamaan tämän uudistuneessa ilmeessämme. Yhteistyömme on ollut toimivaa ja heidän porukka on asiansa osaavaa!”

Heidi Henttonen-Sorri, Tamspark Oy

Toteutus

Projekti lähti liikkeelle yritysilmeen ja verkkosivujen uudistamisesta. Tamsparkin päätuotteisiin kuuluvat mm. kipinätyöstökoneet ja 3D-tulostimet, joiden lasersäde ja kipinä haluttiin säilyttää myös uuden logon tunnuksena. Logosta luotiin erilaisia variaatioita useilla fontti- ja tunnusvaihtoehdoilla, joista asiakas sai valita mieleisensä. Ilmeen pääväreiksi päädyttiin kultaan ja tummanharmaaseen, jotka muodostavat yhdessä arvokkaan ja modernin väriyhdistelmän.

Uudet verkkosivut toteutettiin tuttuun tapaan WordPressillä, ja lopputuloksena on helppokäyttöinen ja uuden ilmeen mukainen kokonaisuus, joka vahvistaa yrityksen asiantuntija-asemaa konetoimittajana. Vanhasta ilmeestä adoptoitiin taustakuvaksi Matterhorn-vuori luomaan brändimielikuvaa vahvasta ja varmasta yrityksestä. Tutustu Tamsparkin verkkosivuihin osoitteessa tamspark.fi!

Aktiivisena markkinoijana asiakas on tilannut meiltä myös messumateriaalia, rollupeja, lehtimainoksia, someilmeen sekä asiakirjapohjat. Tiiviin ja ihmisläheisen yhteistyön myötä välillemme on muodostunut erityinen luottamussuhde, jossa yhdistyy hyvä huumorintaju ja aito välittäminen – voimmekin siis sanoa, että Tamsparkista on muodostunut meille hyvin rakas asiakas.

Projektia toteuttamassa

Maaju
Projektinhallinta

Lassi
Visuaalinen suunnittelu
Verkkosivujen toteutus

Maaju
Projektinhallinta

Lassi
Visuaalinen suunnittelu
Verkkosivujen toteutus

mainostoimisto referenssit

Nyt lykästi paremman kerran.

TÄSTÄ OLIS NIMITTÄIN MAHDOLLISTA OTTAA YHTEYS ALAN AMMATTILAISIIN!

Ota yhteyttä!