Project Description

Case: Treon

KOHTI MAAILMANLUOKAN OSAAMISESTA VIESTIVÄÄ SIVUSTOA

mainostoimisto palvelut

Projekti

Treonin verkkosivua lähdettiin uudistamaan sillä ajatuksella, että uuden sivuston tulisi kuvastaa niin ulkonäöltään, sisällöltään kuin toiminnallisuuksiltaankin yrityksen asiantuntijuuden ja ammattitaidon tasoa. Verkkosivu-uudistuksessa me pääsimme vastaamaan uuden sivun designista, arkkitehtuurista, tuote- ja kuvituskuvista sekä lopullisesta teknisestä toteutuksesta.

  • Ilmeen päivitys

  • Verkkosivut

  • Valokuvaus

Toteutus

Projekti aloitettiin muodostamalla sivustosta prototyyppi, jota edelleen työstämällä sivuston rakenne ja tekstisisällöt muodostettiin toivotunlaisiksi. Uuden sivuarkkitehtuurin ja kuvamateriaalin myötä sivusto muodostui kokonaisuudeksi, joka viestii ammattitaitoisesta, insinöörimäisellä pieetillä töitään tekevästä työyhteisöstä.

Yksi tapa välittää yrityksen asiantuntijuutta ovat ammattitaitoisesti tuotetut kuvat yrityksen tuotteista, prosesseista ja vaikkapa toimitiloista. Asiakkaallemme tuotettiinkin laajat kuvaukset, joista tuloksena saatiin kattavasti erilaista kuvamateriaalia niin verkkosivustolla kuin muussakin viestinnässä hyödynnettäväksi.

Tutustu Treonin verkkosivustoon tarkemmin.

mainostoimisto tampere

Mitkä palvelut sopisivat sinulle?

OTA YHTEYTTÄ – MIETITÄÄN YHDESSÄ TEILLE SOPIVA PAKETTI

Ota yhteyttä