Project Description

Case: Tullin Sauna

NUORTA JA URBAANIA YLEISÖÄ PUHUTTELEVAA MAINONTAA

Projekti

Tampere on Suomen saunapääkaupunki! Ja me pääsimme mukaan suunnittelemaan Tullin Saunan ilmettä niin verkkosivuille kuin somepresenssiinkin. Tullin Sauna on varsinaisen saunan lisäksi paljon muutakin: tasokas ravintola, illanviettopaikka tai työ- ja kokoustila. Tullin Saunasta projektina tekee erityisen mielenkiintoisen se, että viestinnän kohdeyleisö on nuori ja urbaani sekä osaltaan myös kansainvälinen.

  • Ilme logon ympärille

  • Verkkosivusuunnittelu ja -toteutus

  • Mainosmateriaali (printti ja digi)

  • Videotuotanto/animointi

Toteutus

Tullin Saunan ilmettä lähdettiin kasaamaan jo olemassa olevan logon oheen. Kokonaisilmeen pohjalta suunniteltiin ja toteutettiin asiakkaalle vahvasti laadukkain kuvin viestivät verkkosivut, joilla sivuvierailijan on helppo navigoida ja toimia laajasta palvelutarjonnasta huolimatta.

Asiakkaallemme tuotettiin uuteen ilmeeseen perustuen myös muuta graafista mainosmateriaalia niin printti- kuin digimuotoisenakin: Printtipuolella tuotettuja ilmeen mukaisia materiaaleja ovat esimerkiksi erilaiset flaijerit, kupongit, mainosjulisteet ja drinkkiliput.

Tullin Saunalla on myös hyvin vahva ja aktiivinen presenssi somessa, ja sen myötä tarve laadukkaille ja oivaltaville, kohderyhmäänsä puhutteleville somekuville. Suunnittelupöydällämme onkin tuotettu kuvasisältöjä niin erilaisiin tapahtumamainoskokonaisuuksiin kuin kevyemmiksi kuvabannereiksikin.

Tee tarkempi katselmus Tullin Saunan verkkosivuilla ja pysy kärryillä tulevista tapahtumista seuraamalla somessa @tullinsauna.

mainostoimisto tampere

Mitkä palvelut sopisivat sinulle?

OTA YHTEYTTÄ – KATSOTAAN TEILLE SOPIVA PAKETTI

Ota yhteyttä