Project Description

CASE: UUSI SANTALAHTI

ILMEPAKETTI JA VERKKOSIVUT

Projekti

Uusi Santalahti -hankkeen ilmettä lähdettiin uudistamaan aiemman ilmeen pohjalta. Uuden ilmeen inspiraationa toimi New York, ja sen haluttiin viestivän urbaanista ja modernista, mutta myös tyylitellystä asuinalueesta – kuvailun taustalle soveltuisi hyvin jazz-tyylinen loungemusiikki!

mainostoimisto tampere

– Logon ja ilmeen suunnittelu
– Verkkosivut
– Valo- ja videokuvaus
– Ikkunateippaukset
– Kampanjamateriaalit

”Uuden Santalahden korttelit brändättiin erikseen. Syntyivät Pisparanta (tyylikäs ja oivallinen), Pahvitehdas (ylväs ja kiehtova) sekä Tikkutehdas (verraton ja innostava).”

Toteutus

Uusi Santalahti alueena jakautuu useaan kortteliin ja niiden sisällä sijaitseviin taloyhtiöihin. Kokonaisuuden monitasoisuus ohjasi projektin toteutusta ja päätavoitteena oli viestiä koko alueesta ja sen yksittäisistä kohteista yleisölle riittävän selkeästi – siten, että onnistutaan muodostamaan mielikuva koko alueesta, mutta myös yksittäisestä kiinnostavasta taloyhtiöstä.

Toimivan verkkosivurakenteen ja navigoinnin lisäksi alueesta päätettiin tehdä ilmeeseen istuva visualisointi: kevyt ja piirroksellinen kartta, jolta katsojan on helppo hahmottaa koko alueen rakentuminen, korttelit ja taloyhtiöt suhteessa siihen.

Uuden Santalahden korttelit brändättiin erikseen. Syntyivät Pisparanta (tyylikäs ja oivallinen), Pahvitehdas (ylväs ja kiehtova) sekä Tikkutehdas (verraton ja innostava). Niistä jokainen sai oman luonteensa: oman visuaalisen tunnuksen ja kuvailevat termit.

Toimitimme asiakkaalle myös kampanjamateriaaleja. Halloween taipui ajankohtana loistavasti  ”Tampereen jännittävimmän asuntoesittelyn” järjestämiseen, ja tapahtumasta tuotettiin Halloween-teemaa ja tyyliteltyä ilmettä yhdistellen printti-ilmoituksia, somebannereita ja teaser-video. Somea ja YouTube-mainontaa varten tuotettiin 15 sekuntin mittaisia fiilisvideoita ja Paasikiventien varteen suunniteltiin näyttävät teippaukset.

Kurkkaa verkkosivut: https://www.uusisantalahti.fi/

Projektia toteuttamassa

Maaju
Projektinhallinta

Lassi
Graafinen suunnittelu
& Verkkosivut

Mika
Video- ja valokuvaus

Hannu
Videoeditointi

Maaju
Projektinhallinta

Lassi
Graafinen suunnittelu

Mika
Valo- ja videokuvaus

Hannu
Videoeditointi

mainostoimisto referenssit

Nyt lykästi paremman kerran.

TÄSTÄ OLIS NIMITTÄIN MAHDOLLISTA OTTAA YHTEYS ALAN AMMATTILAISIIN!