Project Description

Case: Wigren Catering

PERINTEIKKÄÄN JA ARVOSTETUN BRÄNDIN VIESTINNÄN RAIKASTAMINEN

Projekti

Wigren Catering on tamperelainen lounas-, pitopalvelu- ja tehtaanmyymäläpalveluita tarjoava perinteikkäitä arvoja vaaliva yritys. Yhteistyöhön lähdettiin yrityksen ilmeen raikastamisen ja viestinnän monipuolistamisen tarkoituksissa. Asiakas viestii laajalti eri kanavissa– niin printtinä kuin digissä – joten ilmettä ja viestinnän teemoja lähdettiin kehittämään hyvin kokonaisvaltaisesti.

  • Ilmeen päivitys

  • Verkkosivu ja -kauppa (suunnittelu ja toteutus)

  • Valo- ja videokuvaus

  • Mainosmateriaali (printti ja digi)

  • Digiviestintäsuunnitelma ja sen toteutus

Toteutus

Asiakkaallemme on tuotettu graafista materiaalia niin printti- kuin digimuotoisenakin: mainosjulisteita, esitteitä ja pöytäkolmioita lounasravintoloiden ja tehtaanmyymälän tiloihin sekä erilaisia somekuvia kuhunkin ruokamaailman sesonkiin liittyen. Lisäksi asiakkaalle on suunniteltu animoitua mainosmateriaalia toimitiloissa oleviin valotauluihin.

Verkkosivujen uudistamisen osalta painoarvoa haluttiin antaa entistä enemmän laadukkaille kuville, jotka viestivät Wigrenin historiasta ja perinteikkäistä arvoista. Lounasravintolapalveluita tarjoavan yrityksen verkkosivuilla suuressa roolissa on myös ajantasaisen lounastiedon helppo löytyminen: Wigren Cateringin sivuille toteutettiinkin ratkaisu, jossa verkkosivu ohjaa päivittäisen lounasmenun automaattisesti sekä verkkosivuston etusivulle että myös lounasravintoloiden tiloissa oleville valotaululle.

Lounasravintola-asiakkaan näkökulmasta järjestelmä toimii siten, että lounasmenut voidaan käydä kirjaamassa verkkosivujen taustanhallintaan kerralla vaikka useamman viikon könttänä, ja lounastiedot näkyvät sivustolla aina automaattisesti oikein määrättyinä päivämäärinä. Verkkosivun yhteyteen toteutettiin toimestamme myös sesonkiluonteinen jouluruokien verkkokauppa. Tutustu verkkosivuihin täällä.

Vastaamme myös osaltamme Wigren Cateringin digimarkkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta sosiaalisen median eri kanavissa sekä Google Ads:in puolella. Otahan seurantaan @wigrencatering!

mainostoimisto tampere

Mitkä palvelut sopisivat sinulle?

OTA YHTEYTTÄ – KATSOTAAN TEILLE SOPIVA PAKETTI

Ota yhteyttä