VALOKUVAUS

Päivitetäänhän Tinderiäkin.

Ovatko kuvat henkilökunnastasi, tuotteistasi ja toiminnastasi ajan tasalla? Viestinnässäsi käyttämä kuvamateriaali on suoraa sidoksissa siihen, miten kiinnostava ja ammattitaitoinen ensivaikutelma yrityksestäsi syntyy. Tyylikkäät kuvat kertovat, että olette ylpeitä siitä, mitä teette.

Omalle yritykselle kerrytetty laadukas kuvapankki helpottaa ja kehittää merkittävästi viestintääsi ja palvelee pitkään: voit jättää hyvästit geneerisille kuvapankkikuville ja erottua eduksesi omalla kick-ass kuvamateriaalillasi.

KUVAGALLERIA: MEILLÄ RÄPSITTYJÄ RUUTUJA

YRITYS- JA TUOTEVIDEOT

Valttikortti, joka putsaa pöydän.

Esittele videolla yrityksesi toimintaa tai tuotteiden ja palvelujesi viimeisteltyä designia. Videot herättävät toimintasi eloon, vahvistavat mielikuvaa yrityksesi asiantuntijuudesta ja toimivat loistavana myynnin työkaluna. Video onkin se kortti, jonka haluat löydä pöytään neuvotteluissa.

Animointiosaamisemme myötä kykenemme kuvittamaan sinulle videon keinoin monitahoisempiakin ideoita tai palvelukonsepteja. Uutta perspektiiviä voidaan tuoda esimerkiksi ilmakuvauksen keinoin. Yritys- ja tuotevideot tuotetaan yhteistyössä kumppanimme Kipinä Filmsin kanssa.

KIPINÄ FILMS VIDEOTUOTANTO

MAINOSVIDEOT JA -ELOKUVAT

Viihdettä ja virnistyksiä.

Edellytyksenä kaikelle tuottamallemme mainosmateriaalille on sen viihdyttävyys. Mainosvideomme pohjaavatkin inspiroivaan tarinankerrontaan ja vahvojen tunteiden herättämiseen, sillä uskomme, että useassa tapauksessa tunteet tuottavat paremmin kuin pelkillä järkiseikoilla mainostaminen.

Tuotamme mieleenpainuvia videoita aina kevyemmästä somehurvittelusta ytimekkäisiin tv-mainoksiin ja moniosaisiin dokumentteihin yhteistyössä kumppanimme Kipinä Filmsin kanssa.

KIPINÄ FILMS VIDEOTUOTANTO

TAPAHTUMA-
KUVAUS

Hyvät pidot? Virkistetääs vähän muistia.

Tilaa paikalle tapahtumakuvaus, niin saat kuva- ja videomateriaalia, jota voidaan hyödyntää varsin monipuolisesti tapahtuman jälkimarkkinoinnissa tai esimerkiksi seuraavan vuoden tapahtumaa markkinoitaessa.

Toteuttamistamme tapahtumavideoista välittyy tapahtuman aito fiilis, ja monitasoisuutta kerrontaan voidaan tuoda esimerkiksi ilmakuvauksen keinoin.

Kysy lisää tapahtumakuvauksesta

”Saatiin moderni ja erottuva yritysbrändi!”

HARRI KIVIRANTA, MARVEA OY

mainostoimisto tampere

”Meille oli tärkeää löytää yhteistyökumppani, jolle rakennusala oli entuudestaan tuttu. Aika ja resurssit säästyvät olennaiseen, kun ei tarvitse keskittyä toimintamallien hiomiseen. Nopeasta aikataulusta ja loma-ajan häiriöistä huolimatta Ajaton piti hyvin sovitut aikataulut. Lopputuloksena saatiin luotua yrityksellemme moderni ja erottuva yritysbrändi!”

mainostoimisto referenssit

Olisko kuvaushommat ajankohtaisia?

TÄSSÄ OLIS KAIKELLE YLLÄ OLEVALLE TEKIJÄ!

Ota yhteyttä!