Työpaikat: Graafinen suunnittelija

Ajaton Uutiset   •   Marraskuu 2019

Ajaton Idea Oy on vuonna 2013 perustettu mainos- ja viestintätoimisto, jonka päätuotteita ovat graafinen tuotanto, valo- ja videokuvaus, verkkosivusuunnittelu- ja toteutus sekä markkinointiviestintä. Tällä hetkellä meillä työskentelee 8 henkilöä ja ikävuosissa mitattuna henkilöstömme keskiarvo on 30+ paikkeilla.

Haemme lisävoimaa graafisen tuotannon tiimiimme asiakkuuksiemme määrän ollessa jatkuvassa kasvussa.

Tehtävään etsimämme henkilö hallitsee Adoben graafisen suunnittelun ohjelmistot (PhotoShop, Illustrator & InDesign) ja on niitä työkaluinaan käyttäen valmis hyppäämään suoraan mukaan asiakasprojekteihimme. Tuotamme asiakkaillemme myös WordPress-verkkosivuja, ja niissä painottuvan visuaalisuuden myötä myös niiden suunnittelu ja toteutus kuuluvat työnkuvaasi.

Eduksesi katsotaan aiempi työkokemus alalta, mutta voit myös olla vastavalmistunut graafisen alan opiskelija, jolla on aito kiinnostus alalla itsensä kehittämistä kohtaan. Myös aikaisempi kokemus WordPress-alustan käytöstä katsotaan hakijan eduksi.

Meillä pääset jo varhaisessa vaiheessa omien asiakastöiden pariin, ja edellytämmekin, että olet idearikas visualisoija, joka tuo rohkeasti omat näkemyksensä esiin. Pääsääntöisesti toimit yhteistyössä asiakkuudesta vastaavan projektipäällikön kanssa, mutta osaat tarpeen vaatiessa tarttua toimeen oma-aloitteisestikin.

Lähetä oma hakemuksesi, johon olet sisällyttänyt hakemuskirjeen, CV:n sekä portfolion* omista graafisista töistäsi osoitteeseen sami@ajaton.fi. Hakuaikaa on 1.12.2019 asti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

*Portfolio on hakemuksesi tärkein osio. Se voi olla vapaamuotoinen, mutta kuitenkin tarpeeksi laaja, jotta pystymme näkemään millainen ote graafiseen suunnitteluun sinulta löytyy. Mikäli esität työnäytteinä suurempia graafisia kokonaisuuksia, joiden osa-alueita olet toteuttanut, ilmoitathan selkeästi, mikä osa kokonaisuudesta on sinun käsialaasi. Jos haluat erottua portfoliolla eduksesi, liität töidesi oheen myös suuntaa-antavat aika-arviot omasta ajankäytöstäsi.­

 Toimistomme sijaitsee Pyynikin Trikoon uudistuvalla tehdasalueella osoitteessa Pyynikintie 25. Tiimiimme voit tutustua tarkemmin: https://ajatonmainos.fi/yritys/