BRÄNDÄYS

Se on siemenessä.

Mikä on idea tai yrityksesi ydin – siemen, josta halutaan hellitellä kunnon sato? Me tunnistamme sen, boostaamme sitä ja viestimme sen maailmalle – oikean näköisenä ja oikealle yleisölle. Kaiken tämän tiedon koostamme Brand Bookiin, brändiraamattuusi.

Meillä suunnitellut brändit erottuvat raikkaudellaan ja saavat varmasti viestinsä näkyviin käyttäen rohkeaa muotoilua ja viestintää.

Brändäys – täsmennetääs vielä vähän lisää.

MARKKINOINNIN SUUNNITTELU

Markkinointia ja mielenrauhaa.

Markkinointisuunnitelma on runko, jonka avulla huolehditaan, että markkinointi tulee tehdyksi oikeaan aikaan, oikeassa paikassa ja oikealle yleisölle. Ensin analysoidaan nykytilanne: tunnistamme kanssasi liiketoimintasi tavoitteet ja erityisesti ne, joiden toteutumista voidaan edistää markkinointiviestinnän keinoin. Pohdimme millainen on unelmiesi asiakas, ja mitkä ovat oikeita reittejä tavoittaa hänet.

Sitten alkaakin tapahtua. Markkinointisuunnitelman toteutusvaiheessa valjastetaan valitut kanavat, tuotetaan tarvittavat materiaalit, ja saatetaan tieto brändistäsi asiakkaillesi kiinnostavalla tavalla!

Miksi markkinointia tarvitsee suunnitella?

SISÄLLÖNTUOTANTO

Jokaisella on kynä, mutta..

Asiakas haluaa tuottaa tekstisisällöt itse. Jaahas! Tulemme erittäin mielellämme yllätetyiksi timanttisella asiantuntijasisällöllä. On kuitenkin myös valitettava tosiasia, että tekstituotanto vaatii yllättävän paljon aikaa, jota harvoin on kellään liikaa. Tarjoammekin ilomielin sisällöntuotannollista apua, on kyseessä sitten teksti verkkosivuille, tiedotteeseen, blogiin tai someen.

Mitä jos siis yhdistettäisiin sisällöntuottajamme ja teidän parhaan asiantuntijanne voimat? Tuotamme tekstisisällöt niin, että ne puhuttelevat oikeassa laajuudessa ja kanavassa – oikealla tavalla lukijaansa.

Lue lisää kynäniekkailusta

”Saatiin moderni ja erottuva yritysbrändi!”

HARRI KIVIRANTA, MARVEA OY

mainostoimisto tampere

”Meille oli tärkeää löytää yhteistyökumppani, jolle rakennusala oli entuudestaan tuttu. Aika ja resurssit säästyvät olennaiseen, kun ei tarvitse keskittyä toimintamallien hiomiseen. Nopeasta aikataulusta ja loma-ajan häiriöistä huolimatta Ajaton piti hyvin sovitut aikataulut. Lopputuloksena saatiin luotua yrityksellemme moderni ja erottuva yritysbrändi!”

mainostoimisto referenssit

Uusia tuulia viestintään?

PYKÄLÄ TAI KAKS, SÄÄDETÄÄNKÖ VAIKKA HETI!

Ota yhteyttä!