SE ON SIEMENESSÄ

mainostoimisto tampere

Brändäyksessä on kyse yritys- tai palvelubrändin ytimeen, siemeneen porautumisesta. Brändi on yhdistelmä sitä, miten yrityksesi tekee asiat ja miten asiakkaasi hyötyy eli millaista omintakeista lisäarvoa hän saa asiakaskokemuksestaan brändisi kanssa. Tiedetään, koko homma saattaa kuulostaa äkkiseltään todella diipiltä, mutta kun brändäys on tehty huolella, säästytään jatkossa monilta murheilta!

Brändi syntyy aina asiakkaan mielessä. Brändäämällä voit varmistua, että olet mukana vaikuttamassa syntyvään mielikuvaan. Siksi eheää brändiä ei voida luoda ilman, että huomioidaan kaikki asiakkaasi ja brändisi väliset kohtaamispisteet: digitaaliset, sosiaaliset ja fyysiset ympäristöt, asiakaspalvelutilanteet sekä verkkosivut.

Brändäyksen konkreettinen tuotos on brändille luotava brand book eli brändikäsikirja. Brändikäsikirja on laajempi kokonaisuus kuin graafinen ohjeisto. Brändikäsikirjan työstäminen aloitetaan brändin tavoitteiden, kilpailuedun ja asiakaslupauksen määrittelyllä. Niistä johdetaan konkreettisemmat ohjeet: brändin visuaalinen ilme sekä markkinointi- ja viestintäsuunnitelma.

HOMMA MENEE NÄIN:

1. BRÄNDIN
YTIMEN MÄÄRITTELY

Määritellään brändin tavoitteet: miten halutaan toimia ja millaisia kokemuksia asiakkaille synnyttää.

2. OHJEISTOT JA SUUNNITELMAT

Ohjeet ja toimintasuunnitelmat. Laaditaan graafinen ohjeisto sekä markkinointi- ja viestintäsuunnitelma yhdenmukaisen brändiviestinnän rungoksi.

3. TOTEUTUS

Brändisi on valmis aistittavaksi! Painetaan ensimmäiset materiaalit uudella ilmeellä ja jaetaan vastuut brändin markkinoinnista ja viestinnästä jatkossa.

UUTTA TWISTIÄ ILMEESEEN?

Luomme vahvat ilmeet startupeille ja päivitämme vanhat yritysilmeet tuleville vuosikymmenille. Yritysilmepaketti koostuu logosta ja graafisesta ohjeistosta, jossa määritellään värimaailma ja fontit sekä erilaisten viestintävälineiden ulkonäkö.

Lue lisää yritysilmeestä

MITÄ MUUT MUSTA AATTELEE?

Tilaa ilmainen brändianalyysi!

mainostoimisto tampere

No nyt olis mahdollista selvittää, mitä muut sinusta ajattelevat. Meiltä saat tarkkanäköisen ja realistisia toimenpide-ehdotuksia sisältävän katselmuksen brändisi nykytilasta. Parannusehdotukset eivät sido sinua mihinkään.

mainostoimisto referenssit

Nyt lykästi paremman kerran.

TÄSTÄ OLIS NIMITTÄIN MAHDOLLISTA OTTAA YHTEYS ALAN AMMATTILAISIIN!

Ota yhteyttä!