KAIKILLA ON KYNÄ, MUTTA..

mainostoimisto tampere

Tehdäkö itse vai tilatako toisaalta? Tekstiä työksemme tuottavina tiedämme, että tekstisisällöt vaativat aikaa ja korjauskierroksia. Tyypillisesti sisällöntuotanto tilataankin vasta siinä vaiheessa, kun tekstien tulisi jo olla valmiit. Palvelevalla ja selkokielisellä tekstisisällöllä on valtava rooli siinä, millaiseksi mielikuva viestittävästä asiasta ja viestin takana olevasta yrityksestä syntyy. Siksi tekstejä ei tulisikaan milloinkaan kirjoittaa sillä heikommalla kädellä.

Meiltä saat toimivat tekstit verkkosivuille, tiedotteeseen, blogiin tai someen. Toimitamme tekstit aiheesta kuin aiheesta tehokkaasti – kaikkiin eri kanaviisi soveltuvina, kohderyhmäsi huomioivina, oikean tyylisinä ja pituisina.

Tilaamalla tekstit kynäniekkailun ammattilaisilta, saat uutta näkökulmaa aiheeseesi. Sisällöntuottajan on helppo asettua asiakkaasi rooliin ja tuottaa tekstiä, joka luo lisäarvoa: palvelee asiakasta tarjoten vastauksia kysymyksiin. Vakuuttavimmat sisällöt syntyvät kuitenkin aina yhteistyössä, sisällöntuottajan ja (teidän puheliaimman) asiantuntijan voimat yhdistämällä. Tapoja tekstin alulle saamiseen on useita: haastattelut tai esimerkiksi raakatekstin editointi.

HOMMA MENEE NÄIN:

1. ALKUBRIIFFI JA PEREHTYMINEN

Perehdymme asiakkaalta saadun briiffin tai raakatekstin avulla aihepiiriin etukäteen. Näin saavutetaan tietty esiymmärryksen taso kohtaa 2 varten.

2. HAASTATTELUT

Haastattelemme aiheesta henkilöä, joka tietää siitä eniten. Haastatteluja voidaan toteuttaa puhelimitse tai paikan päällä.

3. VALMIS TEKSTIKOKONAISUUS

Koostamme aiemman pohjalta valmiin tekstikokonaisuuden tai useampia kokonaisuuksia eri viestintäkanaviin.

ILO IRTI UUSISTA TEKSTEISTÄ

Hyvää sisältöä on ilo jakaa kansalle! Esimerkiksi kerran huolella tuotetuista verkkosivusisällöistä saadaan tehokkaasti pitkäksi aikaa iloa someen! Mukaan tarvitaan enää somessa toimiva tekstinosto sekä uutisvirrasta erottuva kuva. Näin saadaan ohjattua somea pläräävät asiakkaasi asiasisällön pariin – uudelle sivustollesi.

Voisihan tuosta pari somejulkaisuakin tehdä!

KYSY PILKUN-
VIILAAJALTA

Tilaa ilmainen tekstisisältöanalyysi!

mainostoimisto tampere

Vokaaleja on, konsonantteja on. Pari välimerkkiä ja lopetetaan ytimekkääseen huutomerkkiin! Näyttääkö vakuuttavalta? Skannailemme verkkosivujen tekstisi läpi ja kerromme, olisiko jotain kehitettävää. Parannusehdotukset eivät sido sinua mihinkään.

mainostoimisto referenssit

Selvisit tänne asti!

ARVOSTAT SELKEÄSTI LAADUKASTA SISÄLTÖÄ!♥

Ota yhteyttä!