Hannu Aspelin

VALOKUVAUS, SUUNNITTELU JA TAITTO

mainostoimisto tampere

Vapaa-ajallaan ja erityisesti matkoillaan Hannu harrastaa valokuvausta ja tallentelee muistikortilleen erilaisia tilanteita. Myös töissä kuvaushommat maistuvat ja pedantti persoona pääseekin oikeuksiinsa erityisesti tuotekuvauksissa, joissa huomio kiinnittyy pienten yksityiskohtien säätämiseen. Oman alan asiantuntijuus vaatii myös itsensä kehittämistä. Tässä tarkoituksessa Hannu tarkastelee muiden tekemiä videoita, mainoksia, lehtiä ja logoja. Muiden tuottamasta materiaalista voi sekä oppia että löytää myös kehitettävää.

”Erityisesti videopuolella käyn lisäksi paljon läpi erilaisia tutoriaaleja, joista saan runsaasti hyviä ideoita omaan työkalupakkiin sekä opin uusia kikkoja asioiden tekemiseen”, Hannu tiivistää.

Tämä liikkuvan kuvan ammattilainen pitää myös aivosolunsa liikenteessä: hän lukee ja kirjoittaa kiinaa sekä opiskelee japania. Ja on omien sanojensa mukaan muutoinkin vähän sekaisin Aasiasta. Me työkaverit pääsemmekin aina välillä todistamaan hetkiä, joissa kollegamme vaihtaa kielen lennosta kiinaksi – aina yhtä hämmentävää! Yhteisillä työreissuilla Hannun autossa soi Aasia-teemaan soveltuva musiikki ja onpa teemaan vihkiytyneellä miehellä heittää tähän väliin bändisuosituskin: mongolialainen bändi Altan Urag!

Tällä hetkellä Hannun mielenkiinnon kohteena on 3D-mallinnuksen opettelu. Kysyimme vielä Hannulta, mikä on hänen lempityötehtävänsä:

”Liikegrafiikan (motion graphics) animointi After Effectsillä on ihan parasta, sillä AE tottelee numeroita, joita insinööri rakastaa. Ja sillä voi koodata asioita liikkumaan ruudulla! Tämä on myös luovaa työtä neljännessä ulottuvuudessa, kun saa itse miettiä ja keksiä, miten asiat liikkuvat kolmiulotteisessa avaruudessa ajan funktiona. Ja erityisesti, miten se tapahtuu tyylikkäästi ja sulavasti niin, että katsoja nauttii näkemästään.”

”… kolmiulotteinen avaruus ja ajan funktio.”
Jep Hannu, say no more!

Tiimikaverin kommentti

”Hannussa arvostan eniten rauhallisuutta, analysoivaa persoonaa ja outoa musiikkimakua. Työntekijänä Hannu on vertaansa vailla videotuotannossa ja tyypin zenmäinen keskittymiskyky on omiaan taittotyötä tehdessä”, summaa tiimitoveri Sami.

Katso kaikki tiimin jäsenet
mainostoimisto referenssit

Nyt lykästi paremman kerran.

TÄSTÄ OLIS NIMITTÄIN MAHDOLLISTA OTTAA YHTEYS ALAN AMMATTILAISIIN!

Ota yhteyttä!