Maaju Laihanen

MYYNTI JA PROJEKTIT

mainostoimisto tampere

Maaju on tullut Ajattomalle pitämään kuria! Maajun työhön kuuluu projektinhallinta: hän pitää huolen siitä, että työt valmistuvat ajallaan ja jokainen tietää mitä tekee. Sen lisäksi Maaju tuo meille lisäjerkkua myynnin puolelle ja toimii jo olemassa olevien asiakkaiden yhteyshenkilönä.

Työssään Maaju nauttii siitä, että pääsee yhdessä asiakkaidemme kanssa kartoittamaan, millä tavalla heille voitaisiin parhaiten olla avuksi. Tässä hetkessä päästään tietysti kylvämään myös ne siemenet pitkäaikaisillekin kumppanuuksille! Meidän alallamme viestintään liittyvät toteutuskeinot kehittyvät jatkuvasti: Maaju listaakin yhdeksi työn hyväksi puoleksi mahdollisuuden päästä yllättämään asiakas esimerkiksi jonkin uuden teknologian tai toteutustavan keinoin.

Mitä tyyppi, joka työkseen pitää kaikkia langanpätkiä käsissään, tekee sitten vapaa-ajalla? Maajun harrastuksiin kuuluu parvekepuutarhan hoito! Menestys on ollut kuulemma vaihtelevaa: avomaankurkku paljastuikin lopulta kasvihuonekurkuksi, joka runsaasta kukkimisesta huolimatta tuotti vain yhden pitkän monsterikurkun. Mutta toisaalta taas – kesän uudet perunat olivat kasvaneet vallan menestyksekkäästi ämpäreissä. Tämän oman elämänsä puutarhurin haaveena onkin päästä tulevaisuudessa muuttamaan omakotitaloon, sillä siellähän sitä pääsisi sitten suunnittelemaan kokonaisen puutarhan!

Kotonaan Maaju toimii perheen tapahtumajärjestäjänä varaillen lippuja eri kulttuuririentoihin ja keksien viihdykettä aina minigolfista risteilyihin. Jos maassa möyrintä on Maajun mukaan sitä parasta terapiaa (emme tosin ihan tarkalleen vielä tiedä, kenen pihoilla tuorein projarimme käy omakotitalopuutteissaan möyrimässä) niin paras keino rentoutua liittyy villlasukkiin: toiseen käteen iso teekuppi, toiseen kirja ja jalkaan villasukat! Viikonloppuaamuisin Maaju uppoutuu Hesarin pariin ja litkii litrakaupalla teetä. Erityisosaamisalueeksi ovat muodostuneet tähti- ja dinosaurustiede, sillä erityisesti näistä aihepiireistä on myös Maajun poika kiinnostunut!

Tiimikaverin kommentti

”Maaju tuli, ja täytti Maajunmentävän kolon! Asiakaspalvelija, joka kuuntelee loppuun asti ja jonka hyppysissä asiat loksahtelevat paikoilleen kuin noiduttuna”, summaa tiimikaveri Silja.

Katso kaikki tiimin jäsenet
mainostoimisto referenssit

Nyt lykästi paremman kerran.

TÄSTÄ OLIS NIMITTÄIN MAHDOLLISTA OTTAA YHTEYS ALAN AMMATTILAISIIN!

Ota yhteyttä!