Mika Mäki

TOIMITUSJOHTAJA

mainostoimisto tampere

Mika on Ajattoman toimitusjohtaja, joka ei pelkää ottaa vastuuta kantaakseen. Johtamistehtävät sekä kaiken uuden suunnittelu, luominen ja onnistunut toteuttaminen ovat Mikalle niitä työn palkitsevimpia juttuja. Aikaa jää kuitenkin sopivissa määrin myös töpinätason hommille. Videoiden tuottaminen kokonaisuutena aina suunnittelusta toteutukseen ja editointiin on lähellä Mikan sydäntä ja sen lisäksi tyypiltä taipuvat kädenkäänteessä myös erilaiset kuvaukset sekä kuvien muokkaus ja editointi.

Mika on selkeästi projekteista syttyvää tyyppiä. Luonteeseen kuuluva päämäärätietoisuus pääsee parhaiten esiin videotuotannon kuvauspäivinä, jolloin työnteko vaatii usein pitkäjänteistä keskittymistä. Mikan todellinen can-do -asenne välittyykin työkavereille ja asiakkaille siten, että kun tehdään, niin yleensä siellä kuuluisassa ”kädet savessa”-astiassa likoaa käsien lisäksi kyllä ihan koko tyyppi.

Mitä tekee yrittäjä ja toimitusjohtaja sitten vapaa-ajallaan?

”Mikä vapaa-aika?” kysyy Mika tonnin seteli-ilme naamallaan.

Harrastuksena ovat kuulemma autot ja golf. Mutta kun on monta rautaa tulessa, on varsinaista vapaa-aikaa vähän: työ ja vapaa-aika limittyvätkin toisiinsa ja niitä on vaikeaa erotella toisistaan. Erityisesti alalla, joka on jatkuvassa murroksessa, vaatii yrittäjänä toimiminen pitkäjänteisyyttä ja omistautumista sekä tietysti uskoa omaan tekemiseen monellakin eri tasolla.

Toisaalta alaan liittyvä aito kiinnostus ja luontainen uteliaisuus toimivat varsin hyvänä sytykkeenä. Innostuksen lähteenä toimii milloin mikäkin alaan liittyvä: muiden ihmisten tuottamat julkaisut ja materiaalit, joista saa loistavaa inspiraatiota sekä käytännön vinkkejä myös omaan tekemiseen.

Ja kyllä tämä vauhtihirmu rauhoittuu toisinaan ihan vaan myös naatiskelemaankin. Työntekijöistään Mika pitää huolen esimerkiksi grillaamalla firman kesämähinöillä räntäsateessa täydellisiä medium miinus -sisäfilepihvejä.

Tiimikaverin kommentti

”Aikaansaava kaveri, joka osaa loihtia visuaalisesti tyylikästä sisältöä nopeasti. Eli siinä mielessä harvinainen pomo, että hän osaa itsekin tehdä sitä työtä, mitä pomottaa. Huhujen mukaan hän on myös alkanut oppia laittamaan toimiston oven kiinni poistuessaan hetkeksi paikalta. Tästä tuplapeukut, hienoa Mika!” kiteyttää Hannu.

Katso kaikki tiimin jäsenet
mainostoimisto referenssit

Nyt lykästi paremman kerran.

TÄSTÄ OLIS NIMITTÄIN MAHDOLLISTA OTTAA YHTEYS ALAN AMMATTILAISIIN!

Ota yhteyttä!