Sami Stenman

Sami Stenman

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, MYYNTI

mainostoimisto tampere

”Missä tahansa tilanteessa toivon, että saan jätettyä aina oman käyntikorttini – hymyn toisen kasvoille.” -Sami Stenman.

Totta puhuen me voisimme oikeastaan antaa melkein sellaisen takuun, että mikäli Sami ei saa sinua asiakkaana kertaakaan hymyilemään, saat rahasi takaisin.

Samin kenttään kuuluu myynti. Ja siinä hän on elementissään: kun vahvuuksiin kuuluu aito kiinnostus erilaisiin ihmisiin sekä vilpitön halu auttaa, ei tilanteesta myyjä juuri parane. Kyky auttaa asiakasta kehittyy aina sitä mukaa, kun asiakasta opitaan tuntemaan. Tällöin saavutetaan tilanne, jossa asiakkaalle voidaan tarjota proaktiivisesti palvelua, jota hän on vailla. Asiakkaidensa lisäksi Sami skannailee projektipäällikön roolissaan supertaitavasti myös työtovereitaan tarjoten jokaiselle omanlaisiaan eväitä matkan varrelle.

Työkaverina Sami on vertaansa vailla siksi, että tyypin tarinaturbiini pelastaa ne viikon harmaimmatkin hetket. Sami rakastaa olla äänessä ja kertoa tarinoitaan muille ja myöntää itsekin, että toisinaan mukana on hieman värikynää, minkä tarkoitus on tehdä tarinasta piirunverran parempi. Mitä tarinayleisö on sitten asiasta mieltä? No eihän ne aina tiedä onko tarina totta vai tarua, mutta väliäkö sen, kun viihdyttävyysviisaritaulusta on loppunut asteikko jo aikapäivää sitten kesken. Myös asiakkaat rakastavat tästä jutunveistelijästä huokuvaa aitoutta ja iloa.

Ja nyt. Mistä tällainen tyyppi sitten inspiroituu?

”Uteliaan luonteeni takia tarkkailen ympäristöäni taukoamatta. Inspiroidun ihmisten taidoista ja ammennan niistä myös omaan kehittymiseen. Tykkään seurata ihmisiä ja syventyä heidän käyttäytymiseensä. Viimeaikaisin ”idolini” on Kari Aihinen (Kaappaus keittiössä). Ensinnäkin, on ihailtavaa seurata oman alansa ammattilaista työssään. Toisekseen Aihisen erityistaito – kyky käsitellä hyvinkin erilaisia ihmisiä jokaiselle yksilöllisesti sopivalla (ja muutoksen aikaansaamiseksi vaatimalla) tavalla – on mahtavaa katseltavaa. Näen, että tilanteissa kulkevat mukana aitous, rehellisyys, huumori ja itsevarmuus. Ne ovatkin asioita, jotka jokaisen pitäisi mielestäni osata pitää arjessa ja työssä mukana. Kun olet aidosti oma itsesi jokaiselle, kohtelet kaikkia tasa-arvoisesti ja pidät huumorin mukana, niin pärjäät myynnin ja projektinhallinnan töissä sekä elämässä ylipäänsä himpskutin hienosti.”

Samista sanottua…

”Sami on idearikas, huumorilla varustettu sosiaalinen satusetä ja myynnin ammattilainen, jonka rautaisessa otteessa projektit valmistuvat vaivattomasti ja ajallaan. Samin erikoisosaamisalue on hevos-profiilikuvien taianomainen illustrointi.”

Katso kaikki tiimin jäsenet
mainostoimisto referenssit

Nyt lykästi paremman kerran.

TÄSTÄ OLIS NIMITTÄIN MAHDOLLISTA OTTAA YHTEYS ALAN AMMATTILAISIIN!

Ota yhteyttä!